current views are: 20

25 Μαΐου 2018
Δημοσίευση19:53

Το τραπέζι της οικογένειας Μητσοτάκη σε ταβέρνα στο λιμάνι των Χανίων

Ενόψει του ετήσιου μνημόσυνου του επίτιμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη 

Δημοσίευση 19:53’

Ενόψει του ετήσιου μνημόσυνου του επίτιμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη 

Στα Χανιά βρίσκεται η οικογένεια Μητσοτάκη ενόψει του ετήσιου μνημόσυνου του επίτιμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Το zarpanews, απαθανάτισε την οικογένεια παράθεσε δείπνο στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που έχουν βρεθεί από σήμερα στην πόλη, στην ταβέρνα Τα Νεώρια στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων, με μενού θαλασσινά και παραδοσιακούς κρητικούς μεζέδες που επιμελήθηκε προσωπικά ο ιδιοκτήτης Γιάννης Ξυλούρης.

Στο δείπνο, που πραγματοποιήθηκε με θέα το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, παρευρέθηκαν εκτός του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρέβας καθώς και των παιδιών τους, και μέλη της υπόλοιπης οικογένειας με την Ντόρα Μπακογιάννη, τον Ισίδωρο Κούβελο και την Αλεξάνδρα Μητσοτάκη να καταφθάνουν από νωρίς, και να υποδέχονται τους εκλεκτούς καλεσμένους τους.

Μεταξύ των καλεσμένων, το παρόν έδωσαν οι Νίκος Δένδιας, Μανώλης και Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Θεόδωρος Φορτσάκης, ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο Ιάσονας Φωτήλας με την γυναίκα του, ενώ δεν έλειψαν και οι τοπικοί φίλοι και παλιά στελέχη της γαλάζιας παράταξης.

Με το που έκαναν την εμφάνισή τους στο λιμάνι των Χανίων, ο κόσμος έσπευσε να τους χαιρετήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συνομιλεί και να φωτογραφίζεται μαζί τους.

Συνολικά για το μνημόσυνο αναμένονται 20 περίπου βουλευτές του κόμματος από την υπόλοιπη Ελλάδα, όλοι οι Κρητικοί βουλευτές, ακαδημαϊκοί αλλά και φίλοι και συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού που θα ταξιδέψουν απόψε και αύριο νωρίς το πρωί.


σχετικα αρθρα