ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η Ντόρα, ο Φίλης και οι άδειες σε τρομοκράτες

Δημοσίευση 12 Ιουνίου 2018, 14:00 / Ανανεώθηκε 13 Ιουνίου 2018, 09:12
Η Ντόρα, ο Φίλης και οι άδειες σε τρομοκράτες
Facebook Twitter Whatsapp

Η κ. Μπακογιάννη εμφανίστηκε ενοχλημένη από τη στάση του συναδέλφου της να υποστηρίξει ανοιχτά και δημόσια το δικαίωμα του Κουφοντίνα (και άλλων τρομοκρατών) να πάρουν άδεια από τις φυλακές που κρατούνται.

Μια ενδιαφέρουσα όσο και έντονη στιχομυθία είχαν στο καφενείο της Βουλής το μεσημέρι της Τρίτης, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Νίκος Φίλης.

Συγκεκριμένα, η κ. Μπακογιάννη εμφανίστηκε ενοχλημένη από τη στάση του συναδέλφου της να υποστηρίξει ανοιχτά και δημόσια το δικαίωμα του Κουφοντίνα (και άλλων τρομοκρατών) να πάρουν άδεια από τις φυλακές που κρατούνται.

«Σε έχω ακούσει να μιλάς υπέρ του Κουφοντίνα ή της Ηριάννας αλλά ποτέ για τις μητέρες στη φυλακή που ζητάνε άδειες αλλά δεν παίρνουν», είπε η κ. Μπακογιάννη σε έντονο ύφος στον κ. Φίλη με τον τελευταίο να απαντά: «Όλοι παίρνουν άδειες ακόμα και οι έμποροι ναρκωτικών για τους οποίους εσύ δεν έχεις πει κάτι».

«Εγώ έχω μεγαλύτερη ευαισθησία από σένα στους εμπόρους ναρκωτικών γιατί έχω 7 παιδιά ενώ εσύ μόνο ένα», απάντησε η Ντόρα, κλείνοντας τη συζήτηση που πάντως από το ύφος των συνομιλητών φάνηκε σα να είναι μισοτελειωμένη.