ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ποτάμι: Οπορτουνιστής ο Καμμένος, πατριωτική θέση η λύση

Δημοσίευση 12 Ιουνίου 2018, 15:03 / Ανανεώθηκε 12 Ιουνίου 2018, 19:42
Ποτάμι: Οπορτουνιστής ο Καμμένος, πατριωτική θέση η λύση
Facebook Twitter Whatsapp

Επίθεση στον Υπουργό Άμυνας από το Ποτάμι για το θέμα των Σκοπίων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Tα πατριωτικά θέματα είναι υπεράνω κομμάτων και δεν πρέπει να θυσιάζονται στα μικροπολιτικά συμφέροντα και τις προσωπικές φιλοδοξίες». Με αυτό τον τρόπο σχολιάζει το Ποτάμι τις αντιδράσεις αναφορικά με την υπό διαμόρφωση συμφωνία μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων για το ζήτημα της ΠΓΔΜ. Και, φυσικά, στρέφει τα βέλη του, για άλλη μία φορά, προς τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο. 

Πλην, όμως, είναι προφανές πως όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του Ποταμιού έχουν αποδέκτες και στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής. 

Τι αναφέρει το Ποτάμι;

«Η στάση του κ. Καμμένου είναι για άλλη μια φορά οπορτουνιστική. Συνεχίζει να χαϊδεύει το ακροδεξιό εθνικιστικό ακροατήριο απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την υπουργική εξουσία. Η ευθύνη βέβαια είναι του κ. Τσίπρα που επιτρέπει στον υπουργό Άμυνας να σαμποτάρει μια συμφωνία που διαπραγματεύεται ο υπουργός Εξωτερικών.

Το Ποτάμι θα παραμείνει αταλάντευτο στη θέση του για την εξεύρεση λύσης. Αυτή είναι η υπεύθυνη και πατριωτικά ωφέλιμη στάση ιδιαίτερα αυτή την στιγμή που η χώρα έχει να αντιμετωπίσει τις κλιμακούμενες απειλές του Ερντογάν. Περιμένουμε το κείμενο της συμφωνίας για να τοποθετηθούμε διεξοδικά».