current views are: 6

9 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση10:15

Μαλλιά κουβάρια Σκουρλέτης – Πατούλης στη Βουλή με φόντο τους πόρους της αυτοδιοίκησης

Η προσωπική προπαγάνδα και ο λαϊκιστής

Δημοσίευση 10:15’
Πάνος Σκουρλέτης

Η προσωπική προπαγάνδα και ο λαϊκιστής

Άναψαν τα αίματα- έστω και προς το τέλος- κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, του νομοσχεδίου για την τοπική Αυτοδιοίκηση, «Κλεισθένης».

Πυροδότης της βόμβας που έσκασε και συντάραξε την αίθουσα για αρκετά λεπτά ήταν η αναφορά του υπουργού Εσωτερικών- με αφορμή τη συζήτηση για την αναλογία προσλήψεων/ αποχωρήσεων από το δημόσιο- σε χρήματα που κατά τον ίδιο έχει πάρει από το δημοτικό ταμείο ο Γιώργος Πατούλης για προσωπική προβολή

«Έχεις πάρει 300.000 ευρώ του δήμου για προσωπική προπαγάνδα», είπε ο κ. Σκουρλέτης προκαλώντας την έκρηξη του επικεφαλής της ΚΕΔΕ:

«Είστε λαϊκιστής! Ντροπή σου ντροπή σου ντροπή σου!», φώναζε εκνευρισμένος ο κ. Πατούλης, προσθέτοντας: «έχετε κανένα χαρτάκι και διαβάζετε απαντήσεις; Θα έπρεπε τον κ. υπουργό να τον σταματήσετε γιατί έδωσε συγκεκριμένη ερώτηση και πήρε συγκεκριμένη απάντηση!», είπε ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε: «εμείς δεν ακούμε τι θέλουν τα κόμματα αλλά η αυτοδιοίκηση που χρειάζεται προσωπικό που δεν της δίνουν τη δυνατότητα να έχει».

«Σας άφησα να απαντήσετε χωρίς χρόνο και τελικά καταφέρεστε εναντίον συναδέλφων», του απάντησε η προεδρεύουσα, Γιώτα Κοζομπόλη με τον επικεφαλής της ΚΕΔΕ όμως να επανέρχεται: «Θα μου βάλετε και χρονόμετρο;»


σχετικα αρθρα