current views are: 6

10 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση13:18

Ο Τσακαλώτος, η συμφωνία των Πρεσπών, οι Ασιάτες και ο… ΠΑΟΚ

«Στη Βόρεια Ελλάδα, πιο πολύ με χαιρετάνε ως ΠΑΟΚτσή παρά ως υπουργό Οικονομικών»

Δημοσίευση 13:18’

«Στη Βόρεια Ελλάδα, πιο πολύ με χαιρετάνε ως ΠΑΟΚτσή παρά ως υπουργό Οικονομικών»

Τις εμπειρίες του από τα χρόνια που ζούσε στη Βρετανία, επικαλέστηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για να επιχειρηματολογήσει υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ έκανε αναφορά για ακόμη μια φορά στις οπαδικές του προτιμήσεις.

Μιλώντας στο κανάλι ΕΝΑ της Καβάλας και αναφερόμενος στη συμφωνία με την ΠΓΔΜ, ο κ. Τσακαλώτος έκανε αναφορά στα χρόνια του στη Βρετανία: Επειδή μεγάλωσα στη Βρετανία έχω πολλούς φίλους Ασιάτες… Οι φίλοι Ασιάτες μου λένε ότι δεν καταλαβαίνουν εμάς τους δυτικούς, Έλληνες, Αμερικάνους, όλους τους δυτικούς, γιατί χαιρόμαστε μετά από μία συμφωνία. Τι λένε οι Ασιάτες: Όταν κάνεις μία συμφωνία και οι δύο πλευρές πρέπει να είναι στεναχωρημένες, γιατί έχουν δώσει κάτι. Αλλά αυτή είναι η ουσία του συμβιβασμού. Και γι’ αυτό αν θα δείτε τους Ασιάτες μετά από μία συμφωνία ούτε χαμογελάνε, ούτε χειροκροτούν, τίποτε δεν κάνουν γιατί διότι καταλαβαίνουν και οι δύο μεριές ότι κάτι έχουν δώσει».

Αναφερόμενος εξάλλου στις ποδοσφαιρικές του προτιμήσεις σημείωσε ότι «στη Βόρεια Ελλάδα, πιο πολύ με χαιρετάνε ως ΠΑΟΚτσή παρά ως υπουργό Οικονομικών. Νομίζω η φήμη μου ως ΠΑΟΚτσή είναι μεγαλύτερη».


σχετικα αρθρα