ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Υποψήφιος στη Δυτική Αττική ο Κυριάκος Μητσοτάκης

του Παναγιώτη Τζαννετάτου - Δημοσίευση 12 Ιουλίου 2018, 19:18 / Ανανεώθηκε 17 Ιουλίου 2018, 11:08
Υποψήφιος στη Δυτική Αττική ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Facebook Twitter Whatsapp

«Aυτή η περιφέρεια με ενδιαφέρει»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές στην Δυτική Αττική άφησε έστω και εμμέσως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες αμέσως μετά το πέρας της τοποθέτησής του από το βήμα, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως «θέλω να μετρηθώ στην Δυτική Αττική, αυτή η περιφέρεια με ενδιαφέρει».

Ακόμα, σημείωσε πως συμφωνεί προσωπικά με την κατάτμηση των μεγάλων περιφερειών σημειώνοντας πως πρόκειται για μια θέση που είχε υποστηρίξει ήδη από το 2004 όταν είχε εκλεγεί στη Β’ Αθήνας με 150.000 σταυρούς. Μάλιστα απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων αν οι βουλευτές του γκρίνιαξαν γι’ αυτή του την απόφαση είπε πως και αυτοί αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα μιας τέτοιας ρύθμισης. Σημείωσε δε πως ακόμα και αν δεν την ψήφιζε τη ρύθμιση, θα εφαρμοζόταν στις μεθεπόμενες εκλογές καθώς δεν θα προχωρούσε στην αντικατάστασή της. Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη τη ΝΔ την συμφέρουν οι περισσότερες και μικρότερες περιφέρειες που έχουν το στοιχείο της προσωπικής επαφής, καθώς όπως είπε οι δικοί της υποψήφιοι μπορούν να κυκλοφορήσουν με άνεση.