current views are: 12

20 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση07:03

Έπαθε αμνησία η Εύη Χριστοφιλοπούλου!

Δεν έχει καταλάβει προφανώς η κυρία οτι ο λαός τους έστειλε οριστικά στο περιθώριο

Δημοσίευση 07:03’

Δεν έχει καταλάβει προφανώς η κυρία οτι ο λαός τους έστειλε οριστικά στο περιθώριο

Η κα Εύη Χριστοφιλοπούλου, βουλευτής ενός απροσδιορίστου ιδεολογικά και πολιτικά κόμματος, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.

Η συζήτηση αφορούσε τις συντάξεις και την κατάσταση της χώρας. Η κ. Εύη προσπάθησε να δικαιολογήσει την ευθύνη του κόμματός της για την ένταξη στο ΔΝΤ. Η καημένη μιλούσε λες και είχε πάθει αμνησία. Αφού κατηγόρησε όλες τις κυβερνήσεις, «ξέχασε» τις ρεμούλες της κυβέρνησης Σημίτη. Ξέχασε το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου.

Παρίστανε την… αγία όταν της θύμισαν τις μίζες του Άκη και τα ρεζιλίκια του Παπαντωνίου. Φυσικά δεν κατάφερε να θυμηθεί τον Σμπώκο και τους άλλους αστέρες της ρεμούλας. Δεν πέρασε καθόλου από το μυαλό της η περίοδος κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τότε που ο Σημίτης και τα εξαπτέρυγα της διαπλοκής κρατούσαν τις πάνες της κυρίας Αγγελοπούλου.

Ξέχασε τις διώξεις πολιτών επί των ημερών της όταν οι πρασινοφρουροί έλυναν και έδεναν. Επιχείρησε με ένα ρητορικό εφέ να αποφύγει να μιλήσει για την απόλυτη διαπλοκή, η οποία επί των ημερών του Σημίτη ήταν… υποχρεωτική.

Δεν έχει καταλάβει προφανώς η κυρία οτι ο λαός τους έστειλε οριστικά στο περιθώριο. Και προφανώς με όλα αυτά που λέει γελάνε και οι πέτρες και φυσικά δεν πρόκειται να πάρει το κόμμα της ούτε 5% στις επόμενες εκλογές.


σχετικα αρθρα