ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το τελευταίο αντίο του πολιτικού κόσμου στον Σωκράτη Κόκκαλη

Δημοσίευση 20 Ιουλίου 2018, 13:30 / Ανανεώθηκε 30 Ιουλίου 2018, 15:12
Το τελευταίο αντίο του πολιτικού κόσμου στον Σωκράτη Κόκκαλη
Facebook Twitter Whatsapp

Στην εξόδιο ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών παρεβρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Το τελευταίο «αντίο» στον Σωκράτη Κόκκαλη, το νεότερο, είπαν συγγενείς και φίλοι στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών. Πλήθος πολιτικών, στενών φίλων της οικογένειας και εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου βρίσκονται στη Μητρόπολη και φυσικά τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέρφια του 34χρονου Σωκράτη. 

Στην εξόδιο ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών παρεβρέθηκαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο τομέρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας ο πρώην πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος, ο επιχειρηματίας Γιώργος Ι. Βαρδινογιάννης, ο επιχειρηματίας Μιχάλης Σάλλας, ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο βουλευτής Νίκος Φίλης, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο πρώην υπουργός Κώστας Λαλιώτης, η δημοσιογράφος Έλλη Στάη, καθώς και άνθρωποι του αθλητισμού (και του Ολυμπιακού) ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, καθώς και άλλοι πολλοί πρώην παίκτες και προπονητές του Ολυμπιακού. 

 

Συντετριμμένοι από τον ξαφνικό χαμό του 34χρονου Σωκράτη Κόκκαλη ήταν οι γονείς του Σωκράτης και Ελένη Κόκκαλη, τα αδέλφια του Πέτρος και Κωνσταντίνος Κόκκαλης και Δημήτρης Θεοδωρίδης. Η ταφή στο πρώτο νεκροταφείο θα γίνει κατ' επιθυμία της οικογένειας σε στενό οικογενειακό κύκλο. 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ