current views are: 29

22 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση06:39

Οι όρκοι αγάπης του Γ. Παπανικολάου με την Εύα Ντογιάκου και κουμπάρο τον Κ. Καραμανλή

Ο δήμαρχος Γλυφάδας παντρεύτηκε την κόρη του πρώην εισαγγελέα εφετών

Δημοσίευση 06:39’

Ο δήμαρχος Γλυφάδας παντρεύτηκε την κόρη του πρώην εισαγγελέα εφετών

Όρκους αιώνιας αγάπης αντάλλαξαν ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου με την δικηγόρο Εύα Ντογιάκου και με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή να αναλαμβάνει χρέη κουμπάρου.

Ο Γιώργος Παπανικολάου και η Εύα Ντογιάκου, η οποία είναι κόρη του πρώην εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου, ανέβηκαν τα σκαλιά του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο κέντρο της Γλυφαδας στις 8:30 το απόγευμα του Σαββάτου, με το εσωτερικό της εκκλησίας αλλά και το προαύλιο, όπου είχαν στηθεί και τρεις γιγαντοοθόνες για τους καλεσμένους, να είναι κατάμεστα από συγγενείς, φίλους, κορυφαία πολιτικά πρόσωπα, εκπροσώπους του δικηγορικού και δικαστικού κλάδου, δημοσιογράφους, επιχειρηματιες και απλούς πολίτες της Γλυφάδας.

Ανάμεσά τους, ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, η Σοφία Ζαχαράκη, ο Σάκης Ιωαννίδης, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Σταύρος Καλαφάτης, η Άννα Διαμαντοπούλου, η Σοφία Βούλτεψη, η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, ο Νίκος Δένδιας, ο Γιάννης Βρούτσης, η Άννα Καραμανλή, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Γιώργος Βλάχος, ο Χρήστος Κουρούσης και ο Κώστας Σταϊκούρας.

Επίσης, στον γάμο βρέθηκαν η Άντζελα Γκερέκου, ο Αλέξης Κούγιας, ο Μίμης Δομάζος, ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Παναγιώτης Φασούλας και ο Πέτρος Γαλακτόπουλος.

Ο γαμπρος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος και μαζί με τη νύφη που έλαμπε, ευχαρίστησαν από καρδιάς τον κόσμο που παραβρέθηκε για να τους τιμήσει στην τόσο ξεχωριστή για αυτούς ημέρα, ενώ αφιέρωσαν και αγαπημένους στίχους τους ο ένας στον άλλον, μαζί με λόγια αγάπης, προκαλώντας τα χειροκροτήματα των καλεσμένων. 

Ο Γιώργος Παπανικολάου εξιστόρησε μάλιστα πως προέκυψε και η «κουμπαριά» με τον πρώην πρωθυπουργό σημειώνοντας πως δεν είχε καμία πολιτική αφετηρία αλλά επρόκειτο για μια σχέση σεβασμού, εκτίμησης και φιλίας στο πρόσωπο του πρώην προέδρου της ΝΔ. Μάλιστα κάνοντας και ένα σύντομο…απολογισμό της θητείας του ενόψει και των αυτοδιοικητικών εκλογών που έρχονται, ο κ. Παπανικολάου τόνισε πως με βάση και τα στατιστικά στοιχεία, είναι ο πρώτος εν ενέργεια δήμαρχος που παντρεύεται κατά τη θητεία στην πόλη!

Λαμπερή ήταν και η κουμπάρα Νατάσα Καραμανλή η οποία συνόδευσε τον σύζυγό της φορώντας ένα εντυπωσιακό κίτρινο φόρεμα, ενώ δίπλα στο ζεύγος Καραμανλή ήταν και τα παιδιά τους, Αλέξανδρος και Αλίκη. Το ρυθμό στο μικρό event που ακολούθησε έδωσαν οι κολλητοί φίλοι και συνοδοιπόροι του Γιώργου Παπανικολάου από την εποχή που ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και στη συνέχεια ευρωβουλευτής της ΝΔ, ενώ το ζευγάρι παρέμεινε μαζί με τους κουμπάρους για να ευχαριστήσουν και να χαιρετήσουν τον κόσμο.


σχετικα αρθρα