current views are: 5

2 Αυγούστου 2018
Δημοσίευση19:08

Λευκή κάρτα από το ΚΙΝΑΛ σε Σ.Παναγούλη και Σ.Μανουσάκη

Στη λίστα των υποψηφίων για την Α και Β Πειραιά

Δημοσίευση 19:08’

Στη λίστα των υποψηφίων για την Α και Β Πειραιά

Παράλληλα με το Κίνημα Αλληλεγγύης που έχει ενεργοποιήσει η Χαριλάου Τρικούπη για να σταθεί δίπλα στους πληγέντες σε Ματι και Ραφήνα, συνεχίζει να «τρέχει» και ο εκλογικός σχεδιασμός για το Κίνημα Αλλαγής. 

Ειδικά μέσα σε αυτό κλίμα ρευστότητας που επικρατεί μετά τους καταστροφικούς κυβερνητικούς χειρισμούς στην αντιμετωπιση της πυρκαγιάς και ιδιαίτερα μετά το επικοινωνιακό φιάσκο του ίδιου του Πρωθυπυργού, στο ΚΙΝΑΛ ολοι βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή. 

Στο πλαίσιο λοιπόν της κατάρτισης και των ψηφοδελτίων ονόματα προστίθενται διαρκώς στη λίστα των υποψηφίων και ήδη σύμφωνα με πληροφορίες δίνεται σε κάποιες περιπτώσεις πράσινο φώς σε συγκεκριμένα πρόσωπα είτε και λευκές κάρτες για όσους επιθυμούν να συμπαραταχθούν με το ΚΙΝΑΛ στις εθνικές εκλογές. 

Ο Στάθης Παναγούλης, που αποχώρησε από το ΣΥΡΙΖΑ, επέστρεψε στην παράταξη και φαίνεται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες να κατεβαίνει υποψήφιος στη Β´ Πειραιά. 

Ένα άλλο πρόσωπο που παίρνει τη λευκή κάρτα είναι και ο πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Στέλλιος Μανουσάκης – ευρέως γνωστός στο μεγάλο λιμάνι. Ο κ Μανουσάκης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Α´ Πειραιά επιβεβαιώνοντας και την αυξημένη δυναμική που έχει αναπτύξει το ΚΙΝΑΛ στα ελεύθερα επαγγέλματα.

Εξάλλου το κόμμα έχει αυξήσει θεματικά την επηροή του μεταξύ στον δικηγορικό κλάδο αλλά και στα επιμελητήρια κάτι που έχει αποτυπωθεί και στις εκλογικές τους διαδικασίες αλλά και στο πρόσφατο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ με την αυξημένη παρουσία τους ως μέλη και στελέχη. 
 


σχετικα αρθρα