current views are: 12

15 Αυγούστου 2018
Δημοσίευση09:34

Basta!

Οδηγός της ξεσκολισμένης εξυπνάδας είναι πάντοτε η τύφλα

Δημοσίευση 09:34’

Οδηγός της ξεσκολισμένης εξυπνάδας είναι πάντοτε η τύφλα

Δεν πρόλαβαν να απελευθερωθούν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, και κάποιοι έσπευσαν να στήσουν στρατιωτικά δικαστήρια για πλημμελή άσκηση καθηκόντων.
Δεν πρόλαβε η κυβέρνηση να στείλει αεροπλάνο και στελέχη της για τη μεταφορά και τη συνοδεία τους και ορισμένοι μίλησαν για καπηλεία και φανφάρες.
Δεν προλάβαμε όλοι εμείς να αναρτήσουμε την εικόνα της Παναγιάς της Ελευθερώτριας, και οι ψύχραιμοι και ευφυείς χλεύασαν το θρησκευτικό αίσθημα.

Basta!

Οδηγός της ξεσκολισμένης εξυπνάδας είναι πάντοτε η τύφλα.

Είμαι σίγουρη ότι αυτοί που λεν τα πολλά, δεν έχει ιδρώσει ποτε η παλάμη τους από σκανδάλη υπερασπιζόμενοι τα ιερά και τα όσια σε πραγματικό χρόνο και πραγματικές συνθήκες. Είμαι σίγουρη ότι όσοι είναι τόσο σίγουροι με τον εαυτό τους και το δίκιο τους δεν έχουν ποτε σπαράξει τα σωθικά τους γιατί τους λείπει το παιδί τους.

“Όταν θέλεις κάτι πολύ, όταν το έχεις πραγματικά ανάγκη, θα το απαιτείς από την Παναγία, δεν θα το ζητάς, θα το απαιτείς”, μου είχε πει κάποτε κάποιος που αγαπάω πολύ, και εκείνος αγαπάει ακόμη περισσότερο την Πλατυτέρα, διηγούμενος πως είναι η αίσθηση του καλασνικοφ στον αυχένα μέσα σε αυτοκίνητο επι χιλιόμετρα με γκρεμούς.

Καλό Πάσχα Καλοκαιριού, χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες, που έχουν τα παιδιά τους, ή που τα περιμένουν. Χρόνια πολλά σε όλους που αγαπάμε και έχουμε ανάγκη και πορευόμεθα με άνωθεν παραμυθία αιώνες τώρα, από συστάσεως ανθρώπινης συνειδήσεως. Χρόνια πολλά!


σχετικα αρθρα