ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το χιούμορ του Αντ. Σαμαρά για την έξοδο από τα μνημόνια

Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου 2018, 14:57 / Ανανεώθηκε 5 Σεπτεμβρίου 2018, 14:09
Facebook Twitter Whatsapp

Στη Μεσσηνία για περιοδεία ο πρώην πρωθυπουργός.

Το μήνυμα ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει «τη λαίλαπα της κυβέρνησης» όπως την χαρακτήρισε, έστειλε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από τη Μεσσηνία όπου περιοδεύει.

Έκανε και χιούμορ μιλώντας με τους καταστηματάρχες της Καλαμάτας. «Ήρθα να δω πώς είστε τώρα που έφυγαν τα μνημόνια» είπε χαρακτηριστικά με ειρωνικό ύφος και άρχισε να ακούει παράπονα από τους μικροεπιχειρηματίες. 

«Είμαστε έτοιμοι όποια ώρα και αν γίνουν οι εκλογές να αντιμετωπίσουμε αυτή τη λαίλαπα της κυβέρνησης» δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σημειώνεται ότι τον Αντώνη Σαμαρά συνόδευσαν η πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία Νατάσσα Κυριακοπούλου και μέλη της ΝΟΔΕ, η πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας Άντζελα Σκλήκα και μέλη της οργάνωσης, οι πολιτευτές Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, η δικηγόρος Πιπίνα Κουμάντου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Σαράντος Μαρινάκης,  Παναγιώτα Ντίνα, Μαρία Οικονομάκου κ.ά

Πηγή φωτό: kalamatajournal.gr