ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Παχατουρίδης: Διαψεύδει βουλευτική υποψηφιότητα, συζητά την Περιφέρεια ως «ανεξάρτητος»

Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου 2018, 15:56 / Ανανεώθηκε 14 Σεπτεμβρίου 2018, 09:19
Παχατουρίδης: Διαψεύδει βουλευτική υποψηφιότητα, συζητά την Περιφέρεια ως «ανεξάρτητος»
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp

Δήλωση του δημάρχου Περιστερίου

Τα σενάρια που τον έφεραν να κατέρχεται υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στο Δυτικό Τομέα της Β’ Αθήνας διέψευσε ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης.

Ο κ. Παχατουρίδης ωστόσο δεν διαψεύδει τις πληροφορίες που τον θέλουν να δηλώνει ως ανεξάρτητος υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «θα συνεχίσω να δίνω τον αγώνα μου ως ανεξάρτητος και αυτοδιοικητικός».

«Σέβομαι και τιμώ όλα τα κόμματα. Τα κόμματα είναι οι βασικοί πυλώνες της δημοκρατίας αλλά στην αυτοδιοίκηση δεν χρειάζονται τα συρματοπλέγματα των χρωμάτων αλλά η συστράτευση όλων των υγιών δυνάμεων ανεξαρτήτου πολιτικής πεποιθήσεως. Εγώ παραμένω σταθερός στις αξίες και στα πιστεύω μου και θα συνεχίσω να δίνω τον αγώνα μου ως ανεξάρτητος και αυτοδιοικητικός», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παχατουρίδης.

Όπως έχει γράψει το Newpost, οι συζητήσεις με τον Ανδρέα Παχατουρίδη τον οποίο στήριζε  η ΝΔ και στο Περιστέρι (δεν κατέβαζε δικό της υποψήφιο) είχαν αρχίσει για την Περιφέρεια Αττικής από το 2014 επί Αντώνη Σαμαρά, αλλά τελικά παρέμεινε στο δήμο Περιστερίου.

Διαβάστε επίσης:

«Κλείδωσε» ο Ανδρέας Παχατουρίδης για την Περιφέρεια Αττικής