current views are: 6

14 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση12:48

Οι δανειολήπτες, ο βουλευτής της ΕΚ και τα σενάρια… μεταγραφών

Έχουν ήδη ξεκινήσει να αναπαράγονται στους διαδρόμους της Βουλής ψίθυροι για τον βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Γιάννη Σαρίδη.

Δημοσίευση 12:48’

Έχουν ήδη ξεκινήσει να αναπαράγονται στους διαδρόμους της Βουλής ψίθυροι για τον βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Γιάννη Σαρίδη.

Γκρίνιες και παράπονα συνεχίζουν να κάνουν, έστω και δειλά, την εμφάνισή τους στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ένωσης Κεντρώων.

Το κόμμα του κ. Λεβέντη που έχει ήδη δει αρκετούς βουλευτές του να μεταγράφονται σε άλλες πολιτικές παρατάξεις έχει διαταραγμένες τις ισορροπίες στο εσωτερικό του από το επίδικο της διάδοχης σε συνδυασμό με τις δημοσκοπικές πιέσεις που προκαλούν αβεβαιότητα για το μέλλον της παράταξης. 

Έτσι, έχουν ήδη ξεκινήσει να αναπαράγονται στους διαδρόμους της Βουλής ψίθυροι για τον βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Γιάννη Σαρίδη και την ενδεχόμενη σχέση του με την κυβερνητική πλειοψηφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής εμφανίζεται ενοχλημένος από την στάση του κόμματος στο ευαίσθητο ζήτημα της νομικής κάλυψης των δανειοληπτών για το οποίο έχει μάλιστα καταρτίσει και συγκεκριμένη πρόταση που έχει τη μορφή της πρότασης νόμους. Οι ίδιες δε πληροφορίες επιμένουν πως η εν λόγω πρόταση έχει φτάσει στα χέρια της κυβέρνησης, η οποία έχει δεσμευτεί πως θα την εξετάσει αμέσως μετά την έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας της Βουλής.

Σε αυτό το πλαίσιο, επιμένουν οι πηγές, δεν φαντάζει καθόλου απίθανο ένα ενδεχόμενο συνεργασίας αν σε πρώτη τουλάχιστον φάση διευκρινίζεται πως θα υπάρξει ανεξαρτητοποίηση. Όπως σημειώνουν και στον τελευταίο ανασχηματισμό έγινε μια πρώτη κρούση χωρίς όμως αποτέλεσμα


σχετικα αρθρα