current views are: 8

18 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση09:53

Καβαδέλλας: Δεν με άφησαν να μπω στη ΔΕΘ για να μην καταγγείλω το ξεπούλημα της Μακεδονίας

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων σήκωσε το γάντι απέναντι στο όσους τον έχουν κατά καιρούς κατηγορήσει.

Δημοσίευση 09:53’

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων σήκωσε το γάντι απέναντι στο όσους τον έχουν κατά καιρούς κατηγορήσει.

Τον γνωρίσαμε από το ιδιαίτερο γούστο στα ακριβά αυτοκίνητα. Τον θαυμάσαμε σε στιγμές απείρου κάλλους εντός του κοινοβουλίου με τον φωτογραφικό φακό να τον έχει συλλάβει αρκετές φορές να κοιμάται στα έδρανα φορώντας σκούρα γυαλιά ηλίου. Του προσδώσαμε μια μυθική μορφή στη ΔΕΘ, όταν δεν κατάφερε να μπει και την επομένη έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Βουλής.

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας, όμως ξαναχτύπησε αποδεικνύοντας πως είναι κάτι πολύ περισσότερο απ’ όλα τα παραπάνω. 

Μιλώντας σήμερα σε επιτροπή της Βουλής, σήκωσε το γάντι απέναντι στο όσους τον έχουν κατά καιρούς κατηγορήσει και με στεντόρεια φωνή είπε: «Ήθελα να καταγγείλω μέσα από την ΔΕΘ το ξεπούλημα της Μακεδονίας, γι’ αυτό δεν με άφησαν να μπω». «Αυτό είναι το παρακράτος!», συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος και ζήτησε μάλιστα την παραίτηση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Έκθεσης καθώς και του υπευθύνου δημοσίων σχέσεων. 

«Στο Μιλάνο όταν είπα ότι είμαι βουλευτής ήθελαν να μου δώσουν μέχρι και ξεναγό», πρόσθεσε και… ανεβάζοντας στροφές είπε: «Αυτό είναι το ήθος σας και ο λαϊκισμός σας. Παραβίασε το Σύνταγμα η κυρία που δεν με άφησε να μπω».


σχετικα αρθρα