current views are: 5

26 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση12:41

Η ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία, ο Τσακαλώτος και το…πρωινό του Σταμάτη

Ιδεολογική… κόντρα Τσακαλώτου – Κουτσούκου

Δημοσίευση 12:41’

Ιδεολογική… κόντρα Τσακαλώτου – Κουτσούκου

Σε μια συνήθεια που απειλεί να εξελιχθεί σε λατρεία, εξελίσσεται η σχέση του Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον εισηγητή επί οικονομικών θεμάτων της ΔΗΣΥ, Γιάννη Κουτσούκο.

Και αυτό γιατί κάθε φορά που ο υπουργός έρχεται στη Βουλή να τοποθετηθεί στο περιθώριο κάποιας ενημέρωσης ή νομοσχεδίου, ανοίγει μέτωπο με τον βουλευτή αναφορικά με το μέλλον του χώρου της Κεντροαριστεράς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 Όπως πάντα λοιπόν έτσι και σήμερα, οι δύο άντρες διασταύρωσαν τα ξίφη τους με μπόλικες μπηχτές και υπονοούμενα. Την αρχή έκανε ο κ. Τσακαλώτος ο οποίος είπε πως εδώ και δύο χρόνια προσπαθεί να δει ένα θέμα στο οποίο η ΔΗΣΥ συγχρονίζεται με τις κατευθύνσεις της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας, χωρίς να επιχειρεί να φέρει σε αδυναμία την κυβέρνηση.

«Και ξέρετε αυτά τα κόμματα (σ.σ. όπως η ΔΗΣΥ) είναι πολύ αναλώσιμα! Και από τη ΝΔ. ο κ. Σταμάτης πριν από το πρωινό του τρώει τέτοια κόμματα» και «μετά ξεκινά τη μέρα του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Στη σοσιαλδημοκρατία έχουμε ασκήσει κριτική και μας κατηγορούσανε πως δεν έχουμε την ιδέα των συγκυβερνήσεων. Μη μας κάνετε κριτική λοιπόν εσείς που προσπαθείτε να ανοίξετε δίαυλο επικοινωνίας μαζί της για να φύγετε από την απομόνωση», απάντησε ο κ. Κουτσούκος.


σχετικα αρθρα