current views are: 15

10 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση17:19

«Ανακαίνιση» στα γραφεία της ΝΔ με το νέο λογότυπο (εικόνες, βίντεο)

Άλλαξε εμφάνιση το κτίριο της Πειραιώς

Δημοσίευση 17:19’

Άλλαξε εμφάνιση το κτίριο της Πειραιώς

Το νέο σήμα της ΝΔ που παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα σε εκδήλωση για τα 44 χρόνια του κόμματος κοσμεί πλέον τα γραφεία της Πειραιώς.

Στο αφαιρετικό νέο λογότυπο, τα αρχικά της Νέας Δημοκρατίας σχηματίζονται από τρίγωνα που παραπέμπουν σε πανιά ιστιοφόρου.

Το νέο σήμα, το οποίο σχεδιάστηκε από εθελοντή που δούλεψε πάνω στην ιδέα του να αλλάζει ανάλογα με την περίσταση, έγινε αντικείμενο εκτενούς σχολιασμού στα social media, με τις γνώμες –ως συνήθως, να είναι μοιρασμένες μεταξύ αυτών που δήλωναν ικανοποιημένοι από το νέο σήμα και εκείνων που περίμεναν να δουν κάτι διαφορετικό.

Με δεδομένο ότι το καινούριο κομματικό σύμβολο θα έπρεπε να κουβαλά όλη την φορτισμένη ιστορικότητα μιας παράταξης όπως η ΝΔ, και να εμπεριέχει συμβολικά όλα τα μηνύματα του πολιτικού χώρου που εκπροσωπεί, το στοίχημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους συνεργάτες του ήταν μεγάλο.

Στόχος τους, να συμβολίζει, όπως έλεγαν, όλα όσα πρέπει να χαρακτηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία του αύριο: μια Νέα Δημοκρατία ανοιχτή στην κοινωνία και τις νέες ιδέες, ώστε να  ξαναπλησιάσουν οι νέοι την πολιτική.   

Το πρώτο κτίριο εκτός Αθήνας που «φόρεσε» το νέο σήμα, ήταν αυτό της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, την οποία επισκέφθηκε αυτή την εβδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να μιλήσει στα τοπικά στελέχη του κόμματος.


σχετικα αρθρα