current views are: 8

16 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση19:08

Καυγάς με Μπογδάνο και αποχώρηση Λαφαζάνη από στούντιο

«Για κάποιους πουλημένους αριστερούς»

Δημοσίευση 19:08’

«Για κάποιους πουλημένους αριστερούς»

Επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη που έδωσε, χθες, Δευτέρα στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ ενοχλήθηκε από μία αναφορά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για «πουλημένους της Αριστεράς» και ύστερα από λογομαχία αποχώρησε από το στούντιο, με το δημοσιογράφο να αποχωρεί και αυτός με τη σειρά του και την εκπομπή να διακόπτεται για διάλειμμα.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος στην τοποθέτησή του, τόνισε πως «η αριστερά πεθαίνει γιατί τη σκοτώνει ο Αλέξης Τσίπρας. Δεν θα υπάρξει μέτωπο στην Αριστερά γιατί ένας χώρος που έχει τίμια ιδεολογικά χαρακτηριστικά συναποτελείται από εγωιστές, αυτοαναφορικούς και πουλημένους, σε ορισμένες περιπτώσεις, και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι εκεί μέσα».

Η φράση αυτή προκάλεσε την «έκρηξη» του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί γιατί «δεν δέχομαι αυτούς τους χαρακτηρισμούς».

«Δεν υπάρχουν πουλημένοι στην ελληνική αριστερά; Κυβερνάνε οι μισοί αυτή τη στιγμή. Δεν έχει να κάνει με εσάς» εξήγησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να μην δέχεται τη διευκρίνιση και να επιμένει: «Οι πουλημένοι δεν είναι εδώ, είναι αλλού».

Κάπως έτσι, και παρά τις προσπάθειες των δημοσιογράφων να μεταπείσουν τον κ. Λαφαζάνη, ο επικεφαλής της ΛΑΕ αποχώρησε από το στούντιο.

Δείτε το βίντεο: 

 


σχετικα αρθρα