ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μητσοτάκης: Ιδού το γραφείο του υπουργού Παιδείας μετά την εισβολή

Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου 2018, 18:22 / Ανανεώθηκε 9 Νοεμβρίου 2018, 18:09
Μητσοτάκης: Ιδού το γραφείο του υπουργού Παιδείας μετά την εισβολή
Facebook Twitter Whatsapp

Άνω - κάτω το γραφείο Γαβρόγλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φωτογραφία από την πρωινή εισβολή μαθητών και φοιτητών στο γραφείο του Κώστα Γαβρόγλου ανάρτησε στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

Στην επίμαχη εικόνα, το γραφείο του υπουργού Παιδείας έχει καλυφθεί από έγγραφα που δείχνουν πεταμένα, ενώ πίσω από το γραφείο κρέμεται πανό διαμαρτυρίας.

«Αυτή είναι η Ελλάδα του κ. Τσίπρα. Λέω από καιρό ότι αξίζουμε καλύτερα. Θα προσθέσω σήμερα ότι δεν αντέχουμε άλλο τέτοια κατάντια» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

 

Φοιτητές και μαθητές πραγματοποίησαν την Παρασκευή συγκέντρωση και φώναξαν συνθήματα κατά του υπουργού Παιδείας, απαιτώντας συνάντηση μαζί του, ώστε να θέσουν τα αιτήματά τους.

Οι νεαροί έσπρωξαν τους αστυνομικούς, άνοιξαν την πόρτα και έφτασαν στο γραφείο του κ. Γαβρόγλου. Ο υπουργός ψύχραιμος έμεινε στη θέση του και ξεκίνησε ένας έντονος διάλογος μεταξύ τους. Όπως του επισήμαναν δεν θα αφήσουν να περάσει το νομοσχέδιο γιατί διαλύει τη δημόσια και δωρεάν παιδεία.

«Παιδιά δεν έχετε καταλάβει καλά το νόμο» απάντησε ο κ. Γαβρόγλου, με τους φοιτητές να αντιδρούν και να υποβάλλουν αρκετά ερωτήματα σε έντονο ύφος. 

Διαβάστε επίσης: 

Εισβολή φοιτητών και μαθητών στο γραφείο του Γαβρόγλου (βίντεο) 
​►Μητσοτάκης προς ΠΟΣΔΕΠ: Εκλεκτικές σχέσεις κυβέρνησης - Ρουβίκωνα