current views are: 9

16 Νοεμβρίου 2018
Δημοσίευση18:14

Στη μάχη της αυτοδυναμίας η ΟΝΝΕΔ

Σεμινάρια επιμόρφωσης στελεχών και εκδηλώσεις για τα θέματα επικαιρότητας

Δημοσίευση 18:14’

Σεμινάρια επιμόρφωσης στελεχών και εκδηλώσεις για τα θέματα επικαιρότητας

ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ πέφτουν στην προεκλογική μάχη για την αυτοδυναμία. Θα γυρίσουν όλη την Ελλάδα και θα διοργανώσουν σεμινάρια επιμόρφωσης στελεχών και πολιτικές εκδηλώσεις για τα φλέγοντα θέματα επικαιρότητας.

Η αρχή γίνεται από τα Ιωάννινα, όπου θα είναι ομιλητές ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος και ο Βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης. Σεμινάρια θα γίνουν στη Θράκη, την Κρήτη, την Πάτρα, τη Μυτιλήνη, τη Θεσσαλονίκη και ο πρώτος κύκλος θα κλείσει στην Αθήνα, με μια μεγάλη κεντρική εκδήλωση στις αρχές Δεκεμβρίου.

Βασική στόχευση των σεμιναρίων είναι οι σωστοί τρόποι επικοινωνίας των κεντρικών μηνυμάτων με σκοπό την αξιοποίηση της δυναμικής στα πανεπιστήμια και σε επίπεδο κοινωνίας.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι οι Βουλευτές της ΝΔ Νίκη Κεραμέως και Κώστας Τασούλας, ο σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη σε θέματα επικοινωνίας Μακάριος Λαζαρίδης, ο Υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ Χρήστος Ταραντίλης, οι αν. Εκπρόσωποι τύπου Κωνσταντίνος Κυρανάκης και Νίκος Ρωμανός, ο πρώην Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ και μέλος της ΕΓ της ΝΔ Σάκης Ιωαννίδης, ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, τα μέλη ΠΕ της ΝΔ Νίκος Λυσιγάκης, Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος και Δημήτρης Παπαγγελοπουλος, οι Γραμματείς της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων και ΤΕΙ Μένιος Κορομηλάς και Κώστας Στάσης, καθώς και πρόσωπα – έκπληξη από την κοινωνία ευρύτερα.


σχετικα αρθρα