Από την ημέρα που ο κ. Βενιζέλος ανέλαβε καθήκοντα Υπουργού Οικονομικών η πολιτική του ρητορεία κατέρρευσε, αφανίστηκε. Ο πολυσυζητημένος πολιτικός συνετρίβη μόλις υποχρεώθηκε να περάσει στο πεδίο της ρεαλιστικής ανατομίας της κοινωνικής παρακμής την οποία βιώνει η χώρα χάρη της κυβέρνησης την οποία- έστω και με συμβάσεις αορίστου χρόνου- υπηρετεί!

Εν πολλοίς ο κ. Βενιζέλος αυτοκαταργήθηκε αφού ακόμα και το αγαπημένο του τηλεοπτικό δίκτυο τον έθεσε προ των ευθυνών του, χθες, ασκώντας του σκληρή κριτική δια στόματος Γιάννη Πρετεντέρη!

Φυσικά το MEGA έχει τον δικό του λόγο για να αποκαλύπτει και να σχολιάζει - με τον γνώριμο τρόπο του κ. Πρετεντέρη- τα όσα κωμικά παρουσιάζει στις δηλώσεις του ο κ. Υπουργός Οικονομικών. Αλλά αυτή η μεταστροφή του εν λόγω τηλεοπτικού δικτύου όσο και αν έχει να κάνει με την αλλαγή, προς όφελός του, στάσης έναντι της κοινωνίας έχει κυρίως να κάνει με τα άρση της ανοχής στην κυβερνητική πολιτική εκ μέρους των βασικών του μετόχων.

Αλλά πέραν όλων των άλλων αυτό που έρχεται στο μυαλό μας είναι η σκηνή με το πλαστικό κυπελλάκι με τον καφέ που είχαν πετάξει στον κ. Βενιζέλο. Ποιος αλήθεια ξεχνάει εκείνη την ματιά;

T.X