current views are: 11

26 Νοεμβρίου 2018
Δημοσίευση13:29

Ένας Καρανίκας στη θέση Κορκίδη στην ΕΣΕΕ

Στις εκλογές της ΕΣΕΕ, ο κ. Κορκίδης φέρεται σύμφωνα με τις πληροφορίες να στήριξε το συνδυασμό, ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος να ψήφισε λευκό!

Δημοσίευση 13:29’

Στις εκλογές της ΕΣΕΕ, ο κ. Κορκίδης φέρεται σύμφωνα με τις πληροφορίες να στήριξε το συνδυασμό, ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος να ψήφισε λευκό!

Σάρωσε στις εκλογές της ΕΣΕΕ ο συνδυασμός «Ενωμένο Ελληνικό Εμπόριο» με επικεφαλής τον Γιώργο Καρανίκα που είχε τη στήριξη της ΝΔ.

Στο ισχυρότερο θεσμικό όργανο που εκπροσωπεί το ελληνικό εμπόριο και τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, ο κ. Καρανίκας στάθηκε με τη κινητοποίηση της οδού Πειραιώς (του Γραμματέα του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη και του Γραμματέα Παραγωγικών Φορέων, Βασίλη Ξυπολυτά) απέναντι στον Βασίλη Κορκίδη και πήρε ποσοστό 60%, κερδίζοντας 15 από τις 25 τις έδρες.

Υπενθυμίζεται ότι η νίκη Καρανίκα, που στη φωτογραφία διακρίνεται ανάμεσα στους κ. Μητσοτάκη και Κορκίδη, ήρθε λίγες ημέρες μετά το άδειασμα της οδού Πειραιώς στον τέως πρόεδρο της ΕΣΕΕ, ο οποίος ενώ είχε εκφράσει δημόσια την πρόθεσή του να διεκδικήσει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές το δήμο του Πειραιά, λίγο πριν τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την οριστικοποίηση της υποψηφιότητας, έκανε στροφή 180 μοιρών και πήρε πίσω την…αυτοπρότασή του.

Στις εκλογές της ΕΣΕΕ, ο κ. Κορκίδης φέρεται σύμφωνα με τις πληροφορίες να μη στήριξε ούτε τον ίδιο το συνδυασμό του, με αποτέλεσμα οι συνεργάτες του να βρεθούν εκτεθειμένοι.


σχετικα αρθρα