current views are: 8

29 Νοεμβρίου 2018
Δημοσίευση07:11

Ποια NASA; Ο Άνθιμος αποκαλύπτει: Δεν υπάρχει άλλος πλανήτης από τη Γη

Του το είπε ένας «επιστήμονας»

Δημοσίευση 07:11’

Του το είπε ένας «επιστήμονας»

Ποια NASA; Ποια προσεδάφιση του InSight στον Άρη; Ο Μητροπολίτης Άνθιμος «προσγειώνει» την Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία στον μοναδικό πλανήτη του σύμπαντος: τη Γη! Δεν το λέει ο ίδιος… Του το εκμυστηρεύτηκε ένας «διαπρεπής επιστήμονας», του οποίου το όνομα δεν… συγκράτησε κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Σε κήρυγμά του προς τους πιστούς ο Άνθιμος αποκάλυψε το περιεχόμενο της συνομιλίας του με τον «επιστήμονα», έναν «χριστιανό». «Δεν υπάρχει άλλος πλανήτης μέσα σε ολόκληρον τον κόσμον, τον ουράνιον, από αυτόν τον πλανήτη, που κατοικούμε εμείς και είναι αυτή η Γη» του είπε ο «επιστήμονας».

«Οι καινούριοι επιστήμονες, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη εκθέσει λεπτομέρειες επ’ αυτού, δεν αποδέχονται τίποτα από αυτά που ελέχθησαν», τα οποία είναι «ανυπόστατα και ανύπαρκτα», σύμφωνα πάντα με τον «επιστήμονα».

Μάλιστα, προσυπέγραψε αυτή τη θεωρία ο Άνθιμος, λέγοντας ότι και ο ίδιος όσες φορές κοίταξε ψηλά στον ουρανό για να δει «εκπληκτικά πράγματα», δεν είδε τίποτα!

Η «αποκάλυψη» αυτή, όπως είπε στους πιστούς, πρέπει να γεμίζει με υπερηφάνεια τους χριστιανούς. «Μιλάμε για τους ουρανούς και την ελπίδα να βρεθούμε κοντά στον Θεό, που δεσπόζει και εις την γην και εις τους ουρανούς, όπου τα πάντα είναι ένας χώρος γι’ αυτούς που σέβονται και πιστεύουν», εξήγησε.

Ι.Ρ.


σχετικα αρθρα