ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Λεβέντης, η ομιλία στο Plaza και οι παρουσίες με νόημα…

του Παναγιώτη Τζαννετάτου - Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου 2018, 17:58 / Ανανεώθηκε 6 Δεκεμβρίου 2018, 17:58
Ο Λεβέντης, η ομιλία στο Plaza και οι παρουσίες με νόημα…
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp

 Πέραν των όσων ειπώθηκαν, το ενδιαφέρον εστιάστηκε στις παρουσίας- κοινοβουλευτικές και μη- που προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν προοιωνίζουν κάποια μορφή συνεργασίας.  

Στην προεκλογική μάχη μπαίνει εσχάτως και η ΕΚ μετά και την χθεσινή ομιλία του επικεφαλής του κόμματος, Βασίλη Λεβέντη, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών. Πέραν των όσων ειπώθηκαν, το ενδιαφέρον εστιάστηκε στις παρουσίας- κοινοβουλευτικές και μη- που προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν προοιωνίζουν κάποια μορφή συνεργασίας.  

Για την Ένωση Κεντρώων έχει ιδιαίτερη σημασία- λόγω εύθραυστων ισορροπιών στο εσωτερικό της ΚΟ, η παρουσία του ανεξάρτητου βουλευτή, Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος φέρεται να προβληματίζεται για το πώς θα κατέβει στις εκλογές (ειδικά από τη στιγμή που οι ΑΝΕΛ με τους οποίους στο παρελθόν είχε συνεργαστεί εμφανίζονται αποδυναμωμένοι).

Στην εκδήλωση ακόμα παραβρέθηκαν ο Γ. Καραμπελιάς, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δ. Σαραβάκος αλλά και η παλαίμαχος  ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τότης Φιλακούρης.