Υπό την λογική μιας πιο σκληρής αντιπολιτευτικής γραμμής που ακολουθεί η ΝΔ εν μέσω εκλογολογίας, ο Γιάννης Μιχελάκης «στόλισε» για μια ακόμη φορά την κυβέρνηση με ποικίλους χαρακτηρισμούς. Η αλήθεια είναι ότι και η κυβέρνηση πέφτει σε αντιφάσεις και εσωκομματικά μαχαιρώματα τόσο συχνά που μέχρι και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, άστραψε και βρόντηξε για το «σκορποχώρι» του ΠΑΣΟΚ σχεδόν από... αγανάκτηση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μιχελάκης σχολίασε την υποβάθμιση του Γραφείου Προυπολογισμού από τον Βενιζέλο, καθώς και το άδειασμα Ρέππα στον υπουργό Οικονομικών: «Η φαρσοκωμωδία της κυβέρνησης ξεπέρασε κάθε φαντασία.

Ο κ. Βενιζέλος θεωρεί άπειρους και ανεύθυνους εκείνους, που ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε διορίσει στο Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής, επειδή “ξεμπρόστιασαν” την οικονομική του πολιτική!

Ο κ. Ρέππας, από την πλευρά του, αδειάζει δημόσια τον κ. Βενιζέλο, για την πρόθεσή του να αποπέμψει τα μέλη της Επιτροπής, λέγοντας ότι “εμείς θέλουμε θεσμούς να λειτουργούν και να ελέγχουν. Το κυβερνητικό σκορποχώρι σε όλο του το μεγαλείο! Το ερώτημα, όμως, είναι ένα: Υπάρχει, επιτέλους, Πρωθυπουργός σε αυτή τη χώρα;».

   
Υ.Γ: Γεμάτος ρητορικά ερωτήματα ο κ. Μιχελάκης...
   
Α.Γ.