Ένα απο τα βασικά ζητήματα τα οποία προεκλογικά είχε προβάλλει ο κ. Παπανδρέου ήταν η αναβάθμιση των νέων τεχνολογιών αλλά και όσο το δυνατόν ευρύτερη χρήση του internet απο του Έλληνες. Η υπόσχεση- δέσμευση του κ. Παπανδρέου φαινόταν φυσιολογική και δημιούργησε ποικίλες προσδοκίες στην νέα γενιά κυρίως. Αλλά η εξαγγελία του κ. Πρωθυπουργού εξανεμίστηκε πολύ πιο γρήγορα απο ότι αναμένετο.

Ο ΟΤΕ εξευτέλισε και συνεχίζει σε καθημερινή βάση να εξευτελίζει τον κ. Παπανδρέου αφού -όπως μας έχει καταγγελθεί- το δίκτυο του internet είναι πιο αργό ακόμα και απο τις βοϊδάμαξες του 19ου αιώνα. Η κατάσταση είναι απαράδεκτη και ουδείς απο τους αρμόδιους παράγοντες δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση.

Μάλιστα όπως δεκάδες αναγνώστες μας καταγγέλλουν σε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τις αρμόδιες υπηρεσίες εισπράττουν το εκπληκτικό: «Και μεις τι να σας κάνουμε;»

Είναι πασίδηλο οτι το θέμα έχει ξεφύγει και έφτασε η ώρα να προστατεύσει τον Πρωθυπουργό ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού.
TAGS