Είναι απολύτως φυσικό να διαφωνεί ο κ. Μανώλης Όθωνας με τις δηλώσεις του κ. Λοβέρδου. Γιατί οι απόψεις του κ. Λοβέρδου είναι ταυτόσημες με τις απόψεις του κ. Πρωθυπουργού. Αλλά υπάρχει και άλλος λόγος. Ο κ. Όθωνας έχει συνηθίσει να συναλλάσσεται (πολιτικά) με συνδικαλιστές και μάλιστα όχι με το υγιές τους κομμάτι. Αλλά με στοιχεία προβοκατόρικα τα οποία κάποτε τον συναντούσαν και του έδιναν δήθεν αποκλειστικά και καυτά στοιχεία και ο άμοιρος έκανε ερωτήσεις στην Βουλή. Αυτό φυσικά δεν συνάδει ούτε με την δεοντολογία αλλά ούτε και με αυτό που οι πολίτες αναμένουν απο έναν πολιτικό άνδρα.

Φυσικά και έχουμε όλα τα στοιχεία στην διάθεση μας, για αυτά που λέει ο ίδιος έχει στοιχεία; Μήπως έχει την έκθεση συγκεκριμένου συνδικαλιστή ο οποίος θέλοντας να αποκρύψει τις δικές του πομπές έθαβε εκατοντάδες ανθρώπους;

Ας δούμε όμως και το ρεπορτάζ. Την διαφωνία του με τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου για τους δημοσίους υπαλλήλους, εξέφρασε μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ο υφυπουργός Προστασίας του πολίτη, Μανώλης Όθωνας. «Δεν συμφωνώ ότι ένα εκατομμύριο δημόσιοι... υπάλληλοι ταλαιπωρούν 10 εκατομμύρια πολιτών», δήλωσε χαρακτηριστικά. Σημείωσε πως οι περικοπές στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων δεν αφορούν τα σώματα ασφαλείας, οι μισθοί των οποίων είναι πολύ χαμηλοί.

Αναφερόμενος στη ΔΕΘ ο κ. Όθωνας τόνισε ότι η Αστυνομία είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στο ρόλο της προκειμένου να διεξαχθεί η ομαλά η Διεθνής Έκθεση και να αποτραπούν ακραία επεισόδια.

Μια τελευταία ερώτηση: Μήπως συναντήσατε κάποιον συγκεκριμένο φίλο σας στους διαδρόμους της ΕΡΤ;