Δουλειά δεν έχουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και τσακώνονται για τις... επιστολές! Και μάλιστα για το ποιός είναι ο αρχικός εμπνευστής της ιδέας για την επιστολή και ποιός έπρεπε να λάβει τα εύσημα. Ο λόγος για την επιστολή των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την αντισυνταγματικότητα της μετάβασης αδειών ΤΑΞΙ και για τον «καυγά» της κυρίας Τσόνογλου με τον Δημήτρη Παπουτσή. Τα άκουσε για τα καλά η κυρία Βασιλική Τσόνογλου από τη συνάδελφό της κ. Δημήτρη Παπουτσή κι αυτό γιατί εμφάνισε επιστολή διαμαρτυρίας για τα ταξί ως δικής της έμπνευσης ενώ την είχε συντάξει ο δεύτερος.

Όταν ο βουλευτής Καβάλας Δημήτρης Παπουτσής διαπίστωσε ότι το δικό του κείμενο, το οποίο είχε στείλει σε διάφορους συντρόφους προκειμένου να το υπογράψουν, είχε αναρτηθεί σε τοπικό blog τής Θήβας με τίτλο Β. Τσόνογλου, αντισυνταγματική η μετάβαση των ΤΑΞΙ, εκνευρίστηκε ιδιαίτερα.

Το δεύτερο και ισχυρότερο «πλήγμα» για τον Παπουτσή ήρθε μια μέρα μετά, την περασμένη Πέμπτη δηλαδή, όταν είχε συμφωνηθεί να κατατεθεί η επιστολή στον κ. Γιάννη Ραγκούση και τον πρωθυπουργό και ο κύριος Παπουτσής είδε να πιστώνεται η επιστολή στην κυρία Τσόνογλου από καθημερινή εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας.

Η ιστορία μπορεί να ακούγεται αστεία, δεν τη βλέπουν όμως έτσι οι βουλευτές τού ΠΑΣΟΚ, καθώς τον τελευταίο καιρό παρατηρείται έντονα το φαινόμενο της... λογοκλοπής.

Με πληροφορίες από το «Πρώτο Θέμα»