Ο «αρχιτέκτονας» της υπόθεσης Βατοπεδίου Σωκράτης Ξυνίδης επιχείρησε χθες κατά την διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου επίθεση στον Γιάννη Ραγκούση. «Είναι καιρός να προσγειωθούν οι μεταφυσικές ανησυχίες του στην πραγματικότητα».

Ο κ. Α. Λοβέρδος επιχείρησε να υπερασπιστεί τον υπουργό Υποδομών, ζητώντας την παρέμβαση του κ. Γ. Παπανδρέου.

Ο κ. Ξυνίδης όμως συνέχισε ακάθεκτος: «Όπως κάποιοι λένε ότι πρέπει να παραιτούνται οι βουλευτές που διαφωνούν, αντιστοίχως δεν θα πρέπει να παραιτούνται και οι υπουργοί που διαφωνούν;». «Είμαι εδώ και σε ακούω!», του απάντησε σε έντονο ύφος ο κ. Ραγκούσης. «Θα στενοχωριόμουν αν δεν ήσουν εδώ», συνέχισε ο κ. Ξυνίδης.

Ο κ. Ξυνίδης με έντονα τα αλαζονικά στοιχεία που απέκτησε από την γνωστή ιστορία με το Βατοπέδι δίδει για μια ακόμα φορά εξετάσεις μπροστά στον κ. Παπανδρέου.

Όμως δεν γνωρίζει τι ακόμα θα έλθει στο φώς της δημοσιότητας για τα παραμύθια που έφτιαξε προκειμένου να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ την εκλογική αναμέτρηση το 2009. Και το λέμε αυτό γιατί μαθαίνουμε εξ εγκύρου πηγής ότι λίαν συντόμως θα αποκαλυφθούν σημεία και τέρατα… Όχι μόνο για αυτόν αλλά και για τους κ.κ Δριβελέγκα και Μπόλαρη! Την Σωτηροπούλου και τον Κουκοβίνο τους θυμάστε;