Νέες διαροοές έχουμε τα τελευταία λεπτά σχετικά με τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης όπως αναφέρουν κύκλοι και πολλά non papers που ήρθαν στα  χέρια μας ο Τρύφων Σαμαράς και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων Ηλίας Ψινάκης θα είναι τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το κ. Βενιζέλο εφόσον γίνει πρωθυπουργός. Πληροφορίες από το χώρο της κομμωτικής αναφέρουν ότι ο κ. Σαμαράς ο Τρύφων έκανε ειδική επικοινωνία με Βενιζέλο Βαγγέλη κατά την οποία του είπε «Βαγγέλλη, στο κούρεμα σκίιιιιζω». Την ίδια ώρα ο κ. Σαμαράς συγκινημένος από την μέγαλη αποδοχή που είχε ένιωσε κραδασμούς στον εσωτερικό του κόσμο κι άρχισε να διαρρέει την πληροφορία.

Ο κ. Ψινάκης στο μεταξύ, ναι μεν έχει αποδεχτεί την πρόταση αλλά έχει θέσει και τους δικούς του όρους (με την καλή έννοια). Ο δημοτικός σύμβουλος δεν θέλει να σκύψουμε το... κεφάλι στους Γερμανούς άλλωστε είναι γνωστές οι άλλου τύπου εθνοτικές προτιμήσεις του. Με λίγα λόγια προτιμά τη φινέτσα των Ιταλών. 

Τόσο ο χώρος του Lifestyle όσο και ο χώρος των κομμωτηρίων νιώθει δικαίωση για τις τελευταίες εξελίξεις. Το ρεπορτάζ συνεχίζεται...

Ρούλα Κούλα  

ΥΓ Αγαπητοί αναγνώστες δεν αντέχουμε άλλο...