ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Καραμανλής αποτρέπει Αλογοσκούφη - Γρίφος η Α' Αθήνας

Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου 2011, 22:26 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο Καραμανλής αποτρέπει Αλογοσκούφη - Γρίφος η Α' Αθήνας
Facebook Twitter Whatsapp
Με την παραίτηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου από τη βουλευτική του έδρα, πρώτη επιλαχούσα στην Ά Αθήνας είναι η Έλενα Κουντουρά.
Με την παραίτηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου από τη βουλευτική του έδρα, πρώτη επιλαχούσα στην Ά Αθήνας είναι η Έλενα Κουντουρά. Ωστόσο, ως γνωστόν η κυρία Κουντουρά, λόγω προσωπικών και οικογενειακών προβλημάτων είναι στο εξωτερικό, και είναι πολύ πιθανό να μην αποδεχθεί την έδρα.

Έτσι, ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή του Γιώργου Αλογοσκούφη στην Βουλή, έστω και για τις 105 ημέρες που θα διαρκέσει αυτή η κυβέρνηση! Και αυτό γιατί στα αποτελέσματα των εκλογών του 2009, ο κ. Αλογοσκούφης ήταν στην αμέσως επόμενη θέση στην καταμέτρηση των σταυρών... Νωρίς σήμερα το πρωί, ο κ. Αλογοσκούφης επικοινώνησε με τον Κώστα Καραμανλή και συζήτησε μαζί του το ενδεχόμενο εάν η κ. Κουντουρά δεν αποδεχτεί την έδρα να είναι αυτός ο οποίος θα ορκιστεί ο 300oς βουλευτής.

Όμως, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες ο κ. Καραμανλής αποθάρρυνε τον κ . Αλογοσκούφη  γιατί όπως υποστηρίζουν καλά πληροφορημένες πηγές ο κ. Αλογοσκούφης θα αποτελέσει βασικό στόχο επίθεσης τόσο των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αλλα όσο και ορισμένων της ΝΔ.

Οι ίδιοι κύκλοι επισημαίνουν ότι ο κ. Αλογοσκούφης φαίνεται να υιοθετει την άποψη Καραμανλή γιατί και ο ίδιος διατύπωσε την άποψη έχει δυσκολία να κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας

Αξίζει να σημειωθεί ότι έαν η κ. Κουντουρά δεν επιστρέψει και εάν ο κ. Αλογοσκούφης δεν αποδεχτεί ο επόμενος είναι ο κ. Κικίλιας