Σαν έτοιμος από καιρό ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο νέος υφυπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας ετοιμάζει βαλίτσες και μπαρκάρει σε πελάγη. Με το υπουργικό χαρτοφυλάκιο ανά χείρας δεν πάει προς Κολχίδα για το Χρυσομάλλο Δέρας. Η χάρη του σκοπεύει να φτάσει «Από το Καστελόριζο μέχρι (και) τη Γαύδο» υποσχόμενος να κάνει τη ζωή του νησιωτικού πληθυσμού καλύτερη.  «Θα προσπαθήσω να λύσω από ένα πρόβλημα σε κάθε νησί» δηλώνει.

Από ένα πρόβλημα σε κάθε νησί(!) γιατί άλλωστε τα νησιά έχουν το κάθενα, ένα και μοναδικό πρόβλημα. Γνωστόν.

«Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βελτιώσω τη ζωή των πολιτών αυτές τις 100 ημέρες», δήλωσε πρωί πρωί προσερχόμενος στο υπουργείο.

Yes you can Adonis! Κάντο όπως ο Ομπάμα σε 100 ημέρες. Ο Γιώργος με το στοιχηματάκι αυτό δεν τα πήγε και πολύ καλά βέβαια αλλά εσύ φαίνεσαι να το πιστεύεις... Τράβα κουπί λοιπόν. 

Ωστόσο, εδώ ανακύπτει κι άλλο ένα πρόβλημα... Άδωνη πως θα πας στη Γαύδο;

Το νησάκι ΔΕΝ συνδέεται πλέον ακτοπλοϊκά με την Κρήτη. Για την ακρίβεια από τότε που έληξε (στις 31 Οκτωβρίου) η σύμβαση του επιβατηγού πλοίου «Neptune» δεν έχει οριστεί άλλο πλοίο για την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού με την υπόλοιπη Κρήτη. Εσύ Άδωνη, πως σκοπεύεις να το επισκεφτείς; Κολυμπώντας; Δεν στο είπαν όλο το ΣΚ στη σειρά συσκέψεων που είχες στο υπουργείο;

Πάντως εάν όντως τα καταφέρεις και φτάσεις ως εκεί, μείνε λίγο περισσότερο να δεις μήπως κάνεις τη διαφορά και λύσεις παραπάνω από ένα πρόβλημα σε ένα τουλάχιστον νησί. 

Υ.Γ Μην βγεις σε ζωντανή σύνδεση από Καστελόριζο. Δε θα σου πάει γούρι... Α.Π