Καταποντισμένη από την οικονομική κρίση η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη, «κυκλοφορεί με τα ίδια ρούχα εδώ και τρία χρόνια και αδυνατεί να πληρώσει το χαράτσι για τις τέσσερις πολυτελείς μεζονέτες της»!

Παρελθόν αποτελούν για την κ. Λιάννη οι «λεοπάρ» εμφανίσεις της σε κοσμικά γκαλά, οι έξοδοι σε ακριβά εστιατόρια και το ακριβό lifestyle καθώς οι μεζονέτες της δεν έχουν πωλήθει και η ίδια αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. 

Η ίδια δηλώνει ότι δεν έχει χρήματα ούτε για το χαράτσι της ΔΕΗ, αλλά ούτε για να ψωνίσει καινούρια ρούχα και να βγει βόλτες όπως έκανε στο παρελθόν.

«Δεν πλήρωσα ούτε έκτακτη εισφορά, ούτε το χαράτσι της ΔΕΗ. Μου ήρθε χαράτσι για τα σπίτια που έχουν μείνει απούλητα 20.000 ευρώ. Νομίζετε ότι έχω τη δυνατότητα να πληρώσω αυτό το νούμερο;Έχω μια σύνταξη που είναι γύρω στα 1.500 ευρώ και το χαράτσι ήταν 20.000 ευρώ. Έχω εγώ τη δυνατότητα σήμερα να το πληρώσω;» είπε η Δήμητρα Λιάνη  στην πρωινή εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη.

Δεν πρόκειται όμως για την μόνη περικοπή που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό. Η ίδια τόνισε : «Δεν βγαίνω, όπως έβγαινα. Δεν ψωνίζω τίποτα. Έχω να ψωνίσω ρούχα πάνω από τρία χρόνια«, είπε, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να έφευγε για το εξωτερικό αν έβρισκε κάποια πράγματα που θα της έδιναν το κίνητρο.

Αναφορικά με τη μεζονέτα της, η οποία θα έμπαινε σε πλειστηριασμό λόγω χρεών της προς το δημόσιο, η ίδια απάντησε κοφτά και περιεκτικά: «Το θέμα τακτοποιήθηκε και δεν νομίζω να το αφήσω το πράγμα να σουρθεί άλλο. Βρήκα κάποια χρήματα και το σταμάτησα».

Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, αποκάλυψε και το πόσο έχει πληγωθεί από τη συμπεριφορά του περίγυρού της στο παρελθόν: «Βοήθησα πάρα πολύ κόσμο και δεν με βοήθησε κανείς. Δεν πειράζει όμως. Με πόνεσε πολύ, αλλά θα το ξαναέκανα».


Υ.Γ: Παράκληση προς τον κ. Βενιζέλο να παραβλέψει τα αιτήματα για αδυναμία πληρωμής από πολύτεκνες οικογένειες, άνεργο, άρρωστο πολίτη και να εξαιρεθεί επιτέλους η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου από το χαράτσι...