Επιμένει να υποστηρίζει- και μάλιστα με «καμάρι»- την γνωστή δήλωσή του «Μαζί τα φάγαμε» που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Aνακοινώνει ότι θα γράψει βιβλίο σχετικά με το θέμα και τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλογές το 1985 χάρη «σε ένα πρωτοφανές όργιο παροχών και διορισμών».
Ο λόγος για τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος εξακολουθεί να προκαλεί με τις δηλώσεις του.

Τελευταίο «χτύπημα» η παρέμβασή του μέσω βίντεο στο συνέδριο-συζήτηση IQ2 με θέμα «Μαζί τα φάγαμε;», που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», στην οποία, ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε σθεναρά τη δήλωσή του και εμφανίζεται έκπληκτος από τον σάλο που δημιουργήθηκε.

«Αυτή η επιτυχία των τεσσάρων λέξεων με αποθράσυνε. Όχι μόνο σκοπεύω να επιμείνω, άλλα σκοπεύω να γράψω κι ένα βιβλίο που θα εξηγώ γιατί όλοι μαζί τα φάγαμε, ποιοι είμαστε, πότε τα φάγαμε και με ποιο τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος

Επιπλέον, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης τόνισε ότι η ρίζα του κακού φύτρωσε το 1985, όταν το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλογές χάρη «σε ένα πρωτοφανές όργιο παροχών και διορισμών». 

Όπως τόνισε, μάλιστα, ο ίδιος «αναγνωρίσαμε, τότε την φαυλοκρατία που ήταν ενδημικό χαρακτηριστικό της ελληνικής κοινωνίας».
Με πληροφορίες από το theinsider.gr