Τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Γιώργος Βουλαγαράκης είναι προφανές ότι σίγουρα άγγιξαν και το οικογενειακό του περιβάλλον. Όμως η κόρη του Παυλίνα φαίνεται να είναι εάν πολύ δυνατό παιδί και το πάλεψε για να ξεφύγει. Και σε τελευταία ανάλυση αυτή δεν είχε καμία ευθύνη  και φυσικά σχέση με την πολιτική σταδιοδρομία του πατέρα της. Ούτε φυσικά είναι συμβολαιογράφος να κάνει συμβόλαια όπως η μητέρα της. Πρόκειται- εξ’ όσων μαθαίνω- για ένα αυτόνομο και ικανό άτομο με την δική της προσωπικότητα  και φυσικά τις δικές της επιλογές στην ζωή. Ωστόσο, οι σπουδές είναι πολύτιμο εφόδιο για τους επίδοξους καλλιτέχνες για αυτό και η Παυλίνα αναμένεται το 2012 να ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Κλινική Ψυχολογία και να φύγει στο εξωτερικό για την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου.

Συγκεκριμένα, η κόρη του πρώην υπουργού πρόκειται να συνεχίσει τις σπουδές της στην Ψυχολογία στο Πανεπίστημιο Μπέρκλευ της Καλιφόρνια, ενώ καθώς φαίνεται δεν θα διστάσει να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου βελτιώνοντας τις ήδη πολυ καλές φωνητικές τεχνικές της στο ίδιο πανεπιστήμιο, το οποίο θεωρείται ένα από τα καλύτερα και στις μουσικές σπουδές.

Η Παυλίνα λοιπόν διάλεξε τον δρόμο της τέχνης αφήνοντας πίσω όσα μπορεί να την πλήγωσαν και μόνη της το παλεύει δυνατά και με επιτυχία.

 Να λοιπόν και η ευχάριστη είδηση. Η Παυλίνα Βουλγαράκη, τραγουδάει Live με την μπάντα της για ένα βράδυ στο Σταυρό του Νότου. Η ταλαντούχα κόρη του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη υπόσχεται απόψε 20 Δεκεμβρίου μια όμορφη νύχτα με ελληνική και ξένη ροκ μουσική. 

Το πρόγραμμα ης Παυλίνας Βουλγαράκη θα διαρκέσει από τις 22.00 έως λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Τ.Χ