Τις τελευταίες μέρες ζούμε το φαινόμενο της «ΑΝΝΑΣ»!
Να εξηγήσω. Η κ. Διαμαντοπούλου αναλώνει τεράστιο χρόνο προκειμένου να γράψει άρθρα, να προετοιμαστεί για τις συνεντεύξεις τις οποίες παραχωρεί και φαντάζομαι ότι αναλώνει δεκάδες εργατοώρες στις παρασκηνιακές διεργασίες για την επικείμενη εσωκομματική διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ για την εκλογή νέου προέδρου.
Και καλά κάνει, αφού είναι φιλόδοξη και επιζητεί καλύτερο πολιτικό μέλλον. Αλλά με τα βιβλία τι γίνεται; Πού είναι όλα όσα έλεγε αυτή και οι συνεργάτες της σχετικά με τον χρονικό  ορίζοντα με βάσει τον οποίο θα είχαν παραδοθεί όλα τα βιβλία στους μαθητές;
Φτάσαμε στο 2012 και ακόμα τίποτα. Θυμάστε κ. Διαμαντοπούλου επί επαράτου τι φασαρία κάνατε όταν έφτανε τέλος Σεπτεμβρίου και δεν είχε παραδοθεί το βιβλίο των οικοκυρικών; Θυμάστε πόσα ρεπορτάζ έβγαζαν τα τηλεοπτικά δίκτυα σχετικά με τις ελλείψεις στα σχολεία;
 
Φυσικά τότε την ευθύνη είχε η δεξιά και συγκεκριμένα η κακή Κυβέρνηση Καραμανλή. Σήμερα αντιλαμβάνομαι ότι όλα κινούνται στο πεδίο του σοσιαλιστικού μοντέλου το οποίο προφανώς θα θέλατε να εφαρμόσετε στην χώρα ένα κάποτε γινόσασταν Πρωθυπουργός.
 
Και για να τελειώνει αυτό το καλαμπούρι. Δεν είστε ικανή μαντάμ. Δεν κάνετε για την δουλειά αυτή. Τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου γνώμη. Φυσικά, ενδεχομένως, εκατομμύρια άλλων ελλήνων πολιτών να σας συμπαθούν και να σας επιλέξουν. Δική τους δουλειά. Και για να μην θυμηθώ όταν πήγατε στην Πάτρα πριν από καμιά δεκαπενταριά χρόνια και βάλατε την ταφόπλακα στην Πειραϊκή- Πατραϊκή!
 
Αυτά και χρόνια πολλά κυρία μου… Έστω και χωρίς βιβλία! 
T.X