Δεν υπάρχουν σημάδια ότι αύριο θα καταβληθεί το δώρο στους εργαζόμενους του ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα να υπάρχει περίπτωση να δούμε το εξής εξωφρενικό: Να γίνει μια καταγγελία και το ενδεχόμενο σύλληψης του διοικητή του ΙΚΑ και του Γενικού Διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτου Σπυρόπουλου, να είναι πιθανό, αφού σε περίπτωση που δεν καταβληθεί ούτε αύριο το δώρο των Χριστουγέννων στους -πάνω από δύο μήνες- απλήρωτους υπαλλήλους του κόμματος, θα ενεργοποιηθεί η διαδικασία του Αυτοφώρου. Η 21η Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τον νόμο, είναι η καταληκτική ημερομηνία για την καταβολή του δώρου Χριστουγέννων.

Οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ είχαν διαβεβαιωθεί από τον κ. Σπυρόπουλο ότι θα πάρουν τουλάχιστον τα χρήματα αυτά, αφού τα δεδουλευμένα δύο μηνών... «plus», αναζητούνται και οι απεργιακές κινητοποιήσεις βρίσκονται προ των πυλών της Ιπποκράτους. Κάτι τέτοιο πάντως, δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διοικητής του ΙΚΑ χθες βρισκόταν στο εξωτερικό και αναμένεται να επιστρέψει το βράδυ. Έτσι δόθηκε και η απάντηση σε όσους ρωτούσαν αν  ο χρόνος του ταξιδιού του ήταν τυχαίος…