Διάβασα με ενδιαφέρον το ρεπορτάζ σχετικά με την παρέμβαση του κ. Παντελή Καψή στο ΔΣ της ΕΡΤ. Ότι δηλαδή με σκληρή γλώσσα μίλησε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής στα μέλη του ΔΣ της ΕΡΤ σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του την περασμένη Τρίτη. Αφού χαρακτήρισε «αδικαιολόγητες τις κινητοποιήσεις», φέρεται να συμπλήρωσε ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε διαρκώς τις χάρες της ΕΡΤ»! Πάντως ως προς την τροπολογία που εκκρεμεί να κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση και θα ρυθμίζει το θέμα των δημοσιογράφων στα δημόσια ΜΜΕ, λέγεται ότι θα προωθηθεί το πρώτο 15νθήμερο του Ιανουαρίου.

Μάλιστα. Αλλά δεν έλεγε τα ίδια όσο ήταν διευθυντής των «ΝΕΩΝ» αντιθέτως. Ακόμα και συκοφαντίες οι οποίες κυκλοφορούσαν στους διαδρόμους και στα γραφεία κάποιον ποντικών που λιγδιασμένοι από τα λασπόνερα των υπονόμων στους οποίους συνηθίζουν να κυκλοφορούν, υιοθετούσε. 

Δεν είναι της παρούσης-χρονιάρες μέρες- να ανοίξουμε αυτό το κεφάλαιο. Αλλά αγαπητέ κύριε Υπουργέ θα το πράξουμε αμέσως μετά τις γιορτές. Και έχουμε πολλά να πούμε να είστε σίγουρος…

Π.Ρ