Στην πολιτική όλα μπορούν να συμβούν! Θα μπορούσε άραγε κάποιος να ισχυριστεί ότι πρόκειται περί κανόνα; Δεν θα το έλεγα με βεβαιότητα αλλά συνήθως αυτό συμβαίνει. Το ζήτημα είναι ένα: η κοινωνία είναι πλέον διαθέσιμη να αποδεχτεί πρόσωπα τα οποία κατά κύριο λόγο επιβάλλονται μέσα από το σύστημα. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει και αυτό δεν φαίνεται να έχει γίνει κατανοητό από πολλούς πολιτικούς. Αφορμή για το μικρό αυτό σημείωμα το σχόλιο στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» σχετικά με τις προθέσεις του κ. Δημήτρη Σιούφα.

Γράφει η εφημερίδα: «Μαθαίνω εξ εγκύρου πηγής ότι ο κ. Σιούφας, σε συνάντηση που είχε με τον Κώστα Καραμανλή, αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται να επιδιώξει να είμαι μέλος της επόμενης Βουλής. Δεν είμαι βέβαιος αν του εξήγησε το γιατί. Αυτό, όπως άκουσα, το είπε σε άλλους φίλους του. Ότι δηλαδή θα ήθελε να είναι ο επόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας!!! Θα μου πείτε γίνονται αυτά; Τι να πω έχουμε ακούσει τόσα σε αυτόν τον κόσμο…
Αλλά το θέμα αυτό δεν είναι καθόλου απλό. Γιατί μπορεί και ο Καραμανλής να θέλει το ίδιο. Και μάλιστα ενδέχεται  και αυτός να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές…»

Τα συμπεράσματα δικά σας!