ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η ιδιοκτησία του MEGA κατά του Εφραίμ!

Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου 2012, 15:31 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Η ιδιοκτησία του MEGA κατά του Εφραίμ!
Facebook Twitter Whatsapp
Η Ιερά Σύνοδος, το ανώτατο εκκλησιαστικό όργανο της διοικούσης εκκλησίας, με επίσημη ανακοίνωση στάθηκε χθες στο πλευρό του γέροντος Εφραίμ. Εκκλησιαστικές δουλειές…
Η Ιερά Σύνοδος, το ανώτατο εκκλησιαστικό όργανο της διοικούσης εκκλησίας, με επίσημη ανακοίνωση στάθηκε χθες στο πλευρό του γέροντος Εφραίμ. Εκκλησιαστικές δουλειές… Αλλά σήμερα είδαμε στο MEGA και πάλι επίθεση με καλοστημένο- έτσι τουλάχιστον νομίζουν οι ιθύνοντες- σχετικά με τις αντιδράσεις για την απόφαση αυτή της Ιεράς Συνόδου. Ποιοι λοιπόν αντέδρασαν. Ο πρώην Μητροπολίτης Ζακύνθου με συνέντευξή του BHMAfm, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω συχνά- πυκνά επισκεπτόταν την Ρωσία. Φυσικά δεν γνωρίζω τους λόγους αυτών των επισκέψεων αλλά θα ήταν καλό να μας πει γιατί. Έχει σημασία.

Και ο δεύτερος που αντέδρασε είναι κάποιος άλλος Μητροπολίτης ο οποίος αρθρογράφησε στο site του διευθυντή ειδήσεων του MEGA.

Εν πολλοίς  βλέπουμε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την πλευρά τόσο του MEGA όσο και του ΔΟΛ. Να υποθέσουμε ότι πρόκειται για κεντρική επιλογή της ιδιοκτησίας; Μπορεί. Να υποθέσουμε ότι έγινε τυχαία; Σε καμία περίπτωση. Να υποθέσουμε ότι κάποιοι δεν θέλουν να ξαναδούν στα μάτια τους τον Καραμανλή και Ρουσόπουλο; Είναι απολύτως βέβαιο.

Με λίγα λόγια αποκαλύπτεται ο ρόλος κάποιων...


Π.Ρ