Την 1η Στρατιά, το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και την 110 ΠΜ στη Λάρισα, επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, στο πλαίσιο επισκέψεων που πραγματοποιεί σε στρατιωτικούς σχηματισμούς της χώρας. Ο υπουργός που συνοδευόταν από σύσσωμη την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, είχε συνεργασία με τις ηγεσίες των σχηματισμών και ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητές τους. Σε δηλώσεις του, κατά την αποχώρησή του αργά το μεσημέρι, ανέφερε ότι η επίσκεψή του είχε ως στόχο να μεταφέρει και ένα μήνυμα, ότι υπάρχει εκτός από την Ελλάδα των προβλημάτων και η άλλη Ελλάδα του χρέους και του καθήκοντος.

Απαντώντας εξάλλου σε ερώτημα σχετικό με τα σενάρια περί κατάργησης της 1ης Στρατιάς αλλά και της 110 ΠΜ, ο υπουργός ανέφερε ότι δεν υπάρχει τέτοια απόφαση, προσθέτοντας ότι με την ανάληψη των καθηκόντων του ζήτησε να υπάρξει μία ολοκληρωμένη μελέτη για την δομή των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας σήμερα.

Σχετικά με το έργο της κυβέρνησης και τον χρόνο των εκλογών, ο κ. Αβραμόπουλος υπογράμμισε ότι η ΝΔ έχει δείξει εμπράκτως ότι στηρίζει το έργο της, με στόχο την ολοκλήρωση της αποστολής της, προκειμένου να μπει ο τόπος στο δρόμο της ανασυγκρότησης. Και, οι εκλογές, όπως είπε χαρακτηριστικά, θα γίνουν μόλις ολοκληρωθεί το έργο της.


Με πληροφορίες ΑΠΕ ΜΠΕ