«Πρέπει, ει δυνατόν και σήμερα, οι πολιτικοί αρχηγοί κι ο κ. Παπαδήμος να ξεκαθαρίσουν ότι δεν θα έχουμε εκλογές στις 8 Απριλίου που διαρκώς ζητάει ο κ. Σαμαράς», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, μιλώντας στον «ΒΗΜΑ 99,5».    «Πρέπει να ο κ. Σαμαράς να καταλάβει ότι η υπεύθυνή του στάση προς την Ελλάδα είναι να γυρίσει και να πει “παιδιά εγώ το καταλαβαίνω ότι για εκλογές πάμε μετά από ένα χρόνο“».  

Όσον αφορά στην καταψήφιση του άρθρου για τη λειτουργία των φαρμακείων, διευκρίνισε ότι «το καταψηφίσαμε, γιατί θα πρέπει να γίνει συνείδηση και στους υπουργούς, το λέω και για τον εαυτό μου,  ότι δεν μπορεί να έρχεται ένας υπουργός ξαφνικά από το πουθενά και να επιβάλει στη Βουλή αυτό που του ήρθε να κάνει εκείνη την ώρα.   

Η Βουλή χρήζει σεβασμού. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι όταν θέλουμε να γίνει κάτι θα ακολουθούμε την κανονική κοινοβουλευτική διαδικασία».   

Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στην κυβερνητική του ιδιότητα, δηλώνοντας: «Πρώτα όλα εγώ είμαι υπουργός του ΛΑΟΣ. Δεν υποκρίθηκα τον υπερκομματικό υπουργό. Να μην κοροϊδευόμαστε. Εγώ είμαι Καρατζαφέρης. Άπαξ κι είπε ο Καρατζαφέρης λέμε παρόν, λέμε παρόν. Άπαξ και όχι , λέμε όχι.   

Η αντίθεση, μεταξύ του ΛΑΟΣ και του ΠΑΣΟΚ ή της Νέας Δημοκρατίας, γιατί η Νέα Δημοκρατία σε πολύ μικρότερο βαθμό χθες η ανταρσία εκδηλώθηκε δια της απουσίας γιατί λείπανε πολλοί και η διαφορά από το ΠΑΣΟΚ που εκεί η μάνα χάνει το παιδί και το παιδί τη μάνα είναι ότι είναι μια συμπαγής κοινοβουλευτική ομάδα, έχει αδιαμφισβήτητο αρχηγό κι όταν λαμβάνεται μια απόφαση την τηρούμε όλοι οι υπουργοί και μη».  

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης θεωρεί πως το πραγματικό πολιτικό πρόβλημα της χώρας συνίσταται στο ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει διαλυθεί. Δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα αυτό δεν υφίσταται πια. Δεν υπάρχει καθόλου».