current views are: 1

26 Ιανουαρίου 2012
Δημοσίευση11:59

Βόζεμπεργκ: «Πολιτική επιλογή η αποχή μου από την ψηφοφορία για τα φαρμακεία»

«Δεν πήγα καθόλου στην ψηφοφορία για τα φαρμακεία. Ήταν μια πολιτική επιλογή», δήλωσε η Ελίζα Βόζεμπεργκ, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στον «ΒΗΜΑ 99,5».   

Δημοσίευση 11:59’
αρθρο-newpost

«Δεν πήγα καθόλου στην ψηφοφορία για τα φαρμακεία. Ήταν μια πολιτική επιλογή», δήλωσε η Ελίζα Βόζεμπεργκ, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στον «ΒΗΜΑ 99,5».   

«Δεν πήγα καθόλου στην ψηφοφορία για τα φαρμακεία. Ήταν μια πολιτική επιλογή», δήλωσε η Ελίζα Βόζεμπεργκ, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στον «ΒΗΜΑ 99,5».    «Θα μπορούσατε να μας κατηγορήσετε για συντεχνιακή πρόταξη, προτίμηση, έναντι των εθνικών συμφερόντων, αν η στάση μας  εμπεριείχε ασυνέπεια. Θα μπορούσαμε πολύ απλά να πάμε όλοι εμείς οι βουλευτές δικηγόροι και να καταψηφίσουμε τη συγκεκριμένη διάταξη. Δεν κάναμε αυτό. Ήταν μια επιλογή για την οποία δεν είχε επιβληθεί κομματική πειθαρχία, ούτε ώστε να τεθούμε απέναντι αν ψηφίζαμε τις άλλες διατάξεις», τόνισε η κ. Βόζεμπεργκ.   

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις της χώρας με τους δανειστές, λέγοντας: «Πιστεύω ότι έχει δυνατότητες ακόμη το ελληνικό πολιτικό σκηνικό να προβεί σε διαπραγματεύσεις καλύτερες από αυτή  την άθλια, κατά την άποψή μου, κι επιτρέψτε μου τη σκληρότητα του  χαρακτηρισμού, διακυβέρνησης της χώρας της τελευταίας διετίας που περάσαμε και που οδηγηθήκαμε στο γκρεμό.   

Εδώ βλέπεις ένα προς έναν τα κορυφαία  στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου πηδούν από το πλοίο, που να αναφερθώ στον κ. Χρυσοχοίδη, στον κ. Παπαϊωάννου, στον κ. Λοβέρδο, που απειλεί με μακελειό αν θιγεί και προσβληθεί ο αρχηγός του  ΠΑΣΟΚ. Να μην τα λέμε αυτά.    

Από τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, μόνο η Νέα Δημοκρατία,  δεν ψήφισε το μνημόνιο κι έχει δικαίωμα να αρθρώνει λόγο, εναντίον του μνημονίου, αν και αναγκάστηκε με το πιστόλι στο κρόταφο, κυριολεκτικά, να στηρίξει για την υλοποίηση των αποφάσεων της 26ης και 27ης Οκτωβρίου».


σχετικα αρθρα