current views are: 1

27 Ιανουαρίου 2012
Δημοσίευση05:03

«Παρών» δηλώνει για την προεδρία ΠΑΣΟΚ ο Χρήστος Παπουτσής

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής.

Δημοσίευση 05:03’
αρθρο-newpost

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής.

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής. «Αυτά θα τα δούμε όταν ξεκινήσουν οι διαδικασίες…», επισημαίνει με νόημα ο κ. Παπουτσής στην εφ’ όλης ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο Pheme.gr.  

Έντονες συζητήσεις στο εσωτερικό του κόμματος της συμπολίτευσης αναμένεται να προκαλέσει η δριμεία κριτική που ασκεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, έναντι των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι καταφέρθηκαν εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με απαξιωτικούς και ανοίκειους χαρακτηρισμούς. «Η διαρκής αμφισβήτηση του Γιώργου Παπανδρέου το τελευταίο διάστημα της πρωθυπουργίας του έγινε με τον πιο χυδαίο και τον πιο άδικο τρόπο», επεσήμανε ο κ. Παπουτσής.  

Με δηκτικό τρόπο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρεται και στα ανανήψαντα κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία εσχάτως δηλώνουν… αθώα του αίματος και άγνοια των αποφάσεων που έλαβαν, επιρρίπτοντας το λίθο του αναθέματος στον κ. Παπανδρέου. «Δικαιούμαι να αναρωτιέμαι, τι ήταν αυτό που κρατούσε κλειστά τόσο καιρό τα στόματα και ποιες δυνάμεις τα απελευθέρωσαν; Είναι άραγε τόσο αθώοι όλοι;»!  

Παράλληλα ο κ. Παπουτσής στηλιτεύει τη στάση κορυφαίων υπουργών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι διαγκωνίζονται για το ποιος θα καταλάβει πλεονεκτικότερη θέση στην κούρσα διαδοχής, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις και δυσλειτουργίες στο έργο της κυβέρνησης Παπαδήμου. “Είναι εγκληματικό αυτές τις ώρες”, επεσήμανε ο κ. Παπουτσής, «να στρέφουμε την προσοχή μας στις εσωκομματικές διεργασίες του ΠΑΣΟΚ και να αφήνουμε τις υποχρεώσεις μας στην κυβέρνηση».

Θέμης Δαγκλής


σχετικα αρθρα