«Ο Γ. Παπανδρέου θα έπρεπε ήδη να έχει φύγει, ώστε να υπάρχει συνοχή και καλύτερος συντονισμός στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στο ίδιο το ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι εύκολο να ανακάμψει το ΠΑΣΟΚ», επανέλαβε σήμερα το πρωί η Βάσω Παπανδρέου, μιλώντας στον Βήμα FM 99,5. Ανέφερε πως υπάρχει πρόβλημα στην ευρωζώνη, ενώ σε ό,τι αφορά την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ σημείωσε ότι «δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθούμε εκτός ευρώ τώρα», προσθέτοντας πως «ότι ετοιμάζουν την έξοδο μας από το ευρώ, την ετοιμάζουν».   
   
Η κ. Παπανδρέου είπε, επίσης, ότι κάποιοι θα έπρεπε να τιμωρηθούν για να αποδοθεί κοινωνική δικαιοσύνη και τότε «θα είχαμε και καλύτερα αποτελέσματα» και τόνισε ότι στην κυβέρνηση Παπαδήμου έπρεπε να μετέχουν στελέχη που θα έχει επιλέξει ο ίδιος ο πρωθυπουργός ώστε «να μην εξαρτώνται από την κομματική πειθαρχία».   
   
Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, σημείωσε πως «θα πρέπει να κοιτάξουμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, δεν είναι εύκολο να ανακάμψει το ΠΑΣΟΚ, θα μας πάρει πολλά χρόνια, θα είναι δύσκολα χρόνια» και υπογράμμισε πως ο Γιώργος Παπανδρέου θα έπρεπε να έχει ήδη φύγει.   
   
«Ο νέος αρχηγός θα πρέπει να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και να δώσει μια καλύτερη προοπτική στο ίδιο το κόμμα. Τον κ. Παπανδρέου τον τιμώ, τον εκτιμώ, αλλά πλέον θα πρέπει να αφήσει το κόμμα», δήλωσε.