current views are: 1

6 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση16:46

Mιχελάκης: Αδιόρθωτη η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Απάντηση Μπεγλίτη

Αιχμηρά βέλη κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, την οποία και χαρακτηρίζει “προκλητική και αμετανόητη”, εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή δηλώσεις του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Πάνου Μπεγλίτη για τις διαπραγματεύσεις αλλά και το δημοψήφισμα.

Δημοσίευση 16:46’
αρθρο-newpost

Αιχμηρά βέλη κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, την οποία και χαρακτηρίζει “προκλητική και αμετανόητη”, εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή δηλώσεις του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Πάνου Μπεγλίτη για τις διαπραγματεύσεις αλλά και το δημοψήφισμα.

Αιχμηρά βέλη κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, την οποία και χαρακτηρίζει “προκλητική και αμετανόητη”, εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή δηλώσεις του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Πάνου Μπεγλίτη για τις διαπραγματεύσεις αλλά και το δημοψήφισμα. Σε δήλωσή του ο Γιάννης Μιχελάκης κάνει λόγο για θράσος που δεν έχει όρια και επισημαίνει πως στο ΠΑΣΟΚ “προσποιούνται ότι ξέχασαν πως με τις τυχοδιωκτικές εκείνες μεθοδεύσεις τους έφεραν τη χώρα ένα βήμα πριν την έξοδο από το ευρώ”. Η ΝΔ καταγγέλλει και σήμερα την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ότι ουδέποτε διαπραγματεύτηκε με την τρόικα και ουδέποτε αντιπρότειναν εναλλακτικές λύσεις.

Στο ΠΑΣΟΚ ενοχλούνται γιατί “με την επιμονή Σαμαρά γίνεται για πρώτη φορά ουσιαστική διαπραγμάτευση και προσπαθούν με ασύστολα ψεύδη να διαστρεβλώσουν την αλήθεια. Τη μια ισχυρίζονται ότι το θέμα του 13ου και 14ου μισθού είχε κλείσει από μέρες και την άλλη δηλώνουν πως εναρμονίζονται με τις προσπάθειες της ΝΔ” δηλώνει ο κ. Μιχελάκης, ο οποίος χαρακτηρίζει “αδιόρθωτη” την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Σε λόγους μικροπολιτικής σκοπιμότητας αποδίδει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης, την ανακοίνωση του εκπροσώπου της ΝΔ.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Μπεγλίτης η ΝΔ, «αντιλαμβάνεται, μετά τη συμμετοχή της στην Κυβέρνηση συνεργασίας του κ. Παπαδήμου, το βάρος των δεσμεύσεων και των υποχρεώσεων που αναλαμβάνει και επιχειρεί, ματαίως, να φτιάξει μια “εικονική πραγματικότητα” για να καθησυχάσει την κομματική της βάση. Είναι προφανές ότι χρησιμοποιεί “διπλή γλώσσα” για λόγους μικροπολιτικής σκοπιμότητας».

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αναφέρει επίσης ότι η ΝΔ «φοβάται την αλήθεια απέναντι στον ελληνικό λαό, αλλά και το αμήχανο εκλογικό της ακροατήριο και κατασκευάζει “κόκκινες γραμμές” για επικοινωνιακούς λόγους».


σχετικα αρθρα