Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο καταδίκασε εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Πάνος Μπεγλίτης, καλώντας ταυτόχρονα το σύνολο του πολιτικού κόσμου να απομονώσει αυτά τα φαινόμενα και αυτές τις πρακτικές.   

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αν πρέπει να παραιτηθεί ο κ. Παπουτσής, ο κ. Μπεγλίτης απάντησε «όχι βέβαια», ενώ ερωτηθείς για ευθύνες για τα συμβάντα αυτά είπε ότι αυτές θα διερευνηθούν.   

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ δεν θέλησε να μιλήσει περαιτέρω για ευθύνες, καθώς διευκρίνισε ότι δεν έχει πλήρη εικόνα των όσων διημείφθησαν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.   

Ο κ. Μπεγλίτης χαρακτήρισε «θετικό μήνυμα» το αποτέλεσμα της χθεσινοβραδινής ψηφοφορίας στην Βουλή.   
Ερωτηθείς αν μετά τις διαγραφές των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και δοθέντος ότι κάποιοι θεωρούν ότι το Κίνημα έχει απολέσει την πλειοψηφία, πρέπει η χώρα να πάει σε εκλογές, ο κ. Μπεγλίτης είπε ότι οι προϋποθέσεις για την διεξαγωγή  εκλογών έχουν τεθεί επαρκώς και επανειλημμένως.   

Σε ότι αφορά την πορεία του ΠΑΣΟΚ από τούδε και στο εξής, ο κ. Μπεγλίτης είπε ότι μαζί με τους βουλευτές της ΝΔ που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, πρέπει να συνεχιστεί και να ενταθεί η εθνική προσπάθεια σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση.Πηγή: tovima.gr