current views are: 3

13 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση14:08

Παραιτήθηκε η βουλευτής Επικρατείας, Μάγια Τσόκλη – Δεν αποδέχεται την έδρα η πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου

Παραιτήθηκε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Επικρατείας, Μάγια Τσόκλη με επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους.

Δημοσίευση 14:08’
αρθρο-newpost

Παραιτήθηκε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Επικρατείας, Μάγια Τσόκλη με επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους.

Παραιτήθηκε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Επικρατείας, Μάγια Τσόκλη με επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους. Να σημειωθεί ότι η κ. Τσόκλη συμμετείχε στη χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση, υπερψηφίζοντάς την.
Πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο επικρατείας είναι η Σταυρούλα Σαλουφάκου, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας η οποία ωστόσο δεν αποδέχεται την έδρα. Στη θέση της η κ. Καραπαναγιώτη.  

Με επιστολή της στον Πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικό η πρώτη αναπληρωματική του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθηνών Σταυρούλα Σαλουφάκου αναφέρει ότι επιλέγει να συνεχίσει να υπηρετεί τους εργαζόμενους, από την θέση Προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας και τονίζει:

«Σήμερα που οι εργαζόμενοι βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα, που αμφισβητείται ο ρόλος και η ύπαρξη των Συνδικάτων, για μένα είναι καθήκον και υποχρέωση να παραμείνω στην πρώτη γραμμή του αγώνα, τιμώντας την εμπιστοσύνη των συναδέλφων μου».

Την θέση της κ. Τσόκλη καταλαμβάνει η Τατιάνα Καραπαναγιώτη που είναι η επόμενη αναπληρωματική στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

    

Με πληροφορίες ΑΠΕ ΜΠΕ


σχετικα αρθρα