Επανακάμπτει σε κρίσιμο κομματικό πόστο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με το μίνι ανασχηματισμό στον οποίο προχώρησε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς, απόρροια των πρόσφατων διαγραφών των 21 βουλευτών της ΝΔ.
Ο «πατερούλης» της παράταξης αναλαμβάνει το κρίσιμο πόστο του τομέα Εσωτερικών, θέση με εξόχως σημαντικό περιεχόμενο εν όψει των επικείμενων εκλογών! Παράλληλα, είναι προφανές ότι θα λειτουργήσει, τουλάχιστον ενισχυτικά στο Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Αν. Λυκουρέντζο.

Αναλυτικά, οι νέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι (δύο από τους τρεις, εκτός του Ν. Δένδια, μετά τη διαγραφή των Μαρκόπουλου και Κεφαλογιάννη) και οι νέοι τομεάρχες είναι οι εξής:  

Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι, μαζί με το βουλευτή Κερκύρας κ. Νίκο Δένδια, ορίζονται ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Μάριος Σαλμάς και ο βουλευτής Χίου κ. Κώστας Μουσουρούλης.

Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Αναπληρωτής του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο βουλευτής Ημαθίας κ. Μιχάλης Χαλκίδης.

Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας, ο βουλευτής Καβάλας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορίου, ο βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Περιφερειακής Πολιτικής, ο βουλευτής Ξάνθης κ. Αλέξανδρος Κοντός.

Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εξωτερικών, ο βουλευτής Αχαΐας κ. Μιχάλης Μπεκίρης.

Επικεφαλής της Γραμματείας Αγροτικού, ο βουλευτής Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας.

Επικεφαλής της Γραμματείας Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης, η βουλευτής Επικρατείας κα Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα. 

Πάνος Ρασσιάς