Τη διαφοροποίησή τους από τα σενάρια που διακινούνται περί ομαδοποίησής τους εκφράζουν ήδη βουλευτές από τους 21 διαγραφέντες της ΝΔ, απορρίπτωντας τις φήμες που θέλουν τους 22 –μαζί με τον Π.Καμμένο- ως ένα συμπαγές γκρουπ, που θα διεκδικήσει στις επικείμενες εκλογές την είσοδό του στην Βουλή, με την ταυτότητα των ανεξάρτητων. Ήδη ο Μαργαρίτης Τζήμας με γραπτή δήλωσή του ξεκαθαρίζει ότι ο μόνος που τον εκφράζει είναι ο εαυτός του, καταγγέλοντας όσους εμφανίζονται να μιλούν εξ’ ονόματός του και ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος δε συμμετέχει ούτε συμμετείσε κανένα κίνημα.

Στην ίδια γραμμή φέρονται να κινούνται και οι δύο εκ των τριών βουλευτών Σερρών της ΝΔ οι οποίοι διεγράφησαν διότι καταψήφισαν τη νέα δανειακή σύμβαση. Αν. Καρυπίδης και Θεοφ. Λεονταρίδης, κατά πληροφορίες, προσανατολίζονται στην ίδια κατεύθυνση, κάτι που σε συνομιλίες τους με συναδέλφους τους βουλευτές έχουν ήδη εκφράσει.

Αλλά και ο βουλευτής Πέλλας Γ. Καρασμάνης διαχωρίζει τη θέση του και σύμφωνα με πληροφορίες δεν προτίθεται να συμμετάσχει σε κανένα καινούργιο σχήμα. 

Πάνος Ρασσιάς 

Σχετικό θέμα: Συγκροτούν ομάδα οι «21» πρώην της ΝΔ και μαζί με Καμμένο ετοιμάζουν κάθοδο στις εκλογές